blizoo добавя високоскоростен 4G LTE мобилен интернет към услугите си

0
48

За своя пети рожден ден blizoo, най-големият кабелен оператор в страната, предлага на своите настоящи и бъдещи клиенти високоскоростен 4G LTE мобилен интернет, използващ най-съвременната и иновативна технология за мобилен широколентов пренос на данни. Главно преимущество на новата услуга blizoo Data е, че дава възможност на потребителите да сърфират с много по-добра скорост в сравнение с 2G и 3G мобилните стандарти. LTE е най-добрият стандарт за пренос на видео съдържание и единствен мобилен достъп до интернет, който позволява висококачествено HD съдържание.

blizoo пуска на пазара 4G LTE услугата си в три самостоятелни тарифни плана, всеки от които предлага интернет със скорост до 75 Mbps при сваляне на данни. Разликата в предложенията е в обема мобилен трафик, заложен в тях. План „Мини“ идва с 8000 MB трафик за 15.99 лв. на месец, при „Смарт“ плана за 19.99 лв./м потребителите получават двойно повече трафик – 16 000 MB, a план „Екстра“ дава 24 000 MB мобилен трафик срещу 25.99 лв./м.

Потребителите на blizoo могат да използват blizoo Data чрез лесни за инсталиране и употреба устройства за достъп, към които се свързват крайни клиентски устройства (лаптопи, смартфони и таблети) – мобилен рутер, USB стик, стационарен рутер и Car-Fi рутер за автомобил. Също така 4G LTE услугата е налична и директно чрез мини, микро или нано SIM карта за данни, която се поставя в „умни“ устройства (смартофони и таблети), съвместими с 4G LTE стандарта.

 „Навлизането в сферата на мобилните технологии със старта на нашата 4G LTE услуга е част от дългосрочната стратегия на blizoo да предлага пълен набор от интерактивни изживявания на своите клиенти. blizoo Dataдопълва широкото ни портфолио, давайки на потребителите изключителната възможност да са още по-бързи и мобилни в интернет. 4G LTE мобилният интернет на blizoo позволява гледане на филми с HD качество в реално време без насичане, по-добро гейминг изживяване и лесно споделяне на бързия интернет с други мобилни устройства“ – коментира Харалд Рош, Изпълнителен директор на blizoo.

4G LTE е най-съвременната технология за мобилен пренос на данни, която се отличава с по-ефективно използване на радиочестотния спектър и с много по-високи скорости на сваляне и качване на информация в интернет (75 Mbps download/25 Mbps upload), в сравнение с 2G и 3G стандартите. blizoo предлага 4G LTE услугата си въз основа на партньорството си с телекомуникационния оператор Макс, като 4G LTE мрежата, която използва blizoo Data, е налична както в големите градски райони, така и в популярни туристически дестинации.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари