blizoo предлага интернет със скорост до 200 Mbps

4
114

От началото на април blizoo, най-големият кабелен оператор в страната, предлага за първи път в мрежата си високоскоростна връзка със скорост до 200 Mbps. Обновената оптично-коаксиална мрежа на blizoo позволява на потребителите да ползват интернет със значително по-висока скорост за по-бързо и безпроблемно сърфиране, сваляне на съдържание, зареждане на онлайн платформи за видео и фото споделяне, и още много други. Това е възможно чрез модеми, поддържащи стандарта Docsis 3.0, като по този начин се повишава надеждността и качеството на предоставяната услуга. 

blizoo инвестира в подобряване на качеството и надеждността на услугите си, като стремежът ни е да предоставяме конкурентни и атрактивни продукти. С техническите нововъведения, позволяващи високоскоростен интернет до 200 Mbps, се стремим да предлагаме на нашите клиенти още повече забавление и по-пълно онлайн изживяване у дома.“ – коментира Харалд Рош, Изпълнителен директор на blizoo.

blizoo е най-големият кабелен оператор и предпочитан избор за цифрова телевизия и интернет в повече от 40 града в страната. Компанията е водещ доставчик на пакетни услуги, като предлага повече от 170 ТВ канала, 41 HD канала, интернет със скорост до 200 Mbps и неограничени разговори към всички фиксирани мрежи без такса за телефонната услуга, както и новото приложение blizoo Talk за разговори към мобилни и домашни абонати в страната.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
4 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари