blizoo с нови специални предложения за студенти

0
79

Офертите са валидни до края на годината

 

 

 

За началото на академичната година най-големият кабелен оператор в страната – blizoo, разработи специални предложения за студенти. Офертите са част от есенната промоционална кампания на оператора и включват интернет със скорост на сваляне до 100 Mbps и цифрова телевизия със 100 канала заедно с услугата live blizoo за достъп до 23 любими програми на таблет, смарт телефон или компютър. Цените на атрактивните предложения започват от 9,99 лв. на месец при сключване на едногодишен договор с опция за прекратяване без неустойки в последните 3 месеца от него.

За да се възползват от промоционалните условия, младежите трябва да посетят офисната мрежа на blizoo и да предоставят студентската си книжка. Високоскоростните предложения идват и с безплатен Wi-Fi модем, предоставящ лесно споделяне на интернет услугата и нови възможности за забавление, комуникация, образование и работа.

Като част от кампанията, blizoo предлага изцяло нов мобилен 4G интернет план за студенти с 24 GB на максимална скорост на цена от 19,99  лв. на месец при сключване на едногодишен договор. 4G планът предоставя изключително бърз достъп до интернет извън дома, възможност за гледане на видео и филми с HD качество в реално време без насичане, както и споделяне на бързия мобилен интернет с лаптоп или друго мобилно устройство.

В периода на есенната кампания всеки нов или настоящ активен потребител на blizoo има възможност да получи и един безплатен месец за услугата, която ползва, ако покани свой приятел и той стане нов клиент на оператора.

„С новите пакетни предложения превръщаме споделянето на информация, забавлението и общуването в по-лесни и достъпни изживявания за студентите. Предложенията ни са конкурентни на пазара и предоставят качествени интернет и ТВ, които създават положителни емоции за потребителите.” – коментира Стефан Хинков, маркетинг директор на blizoo.

blizoo е най-големият кабелен оператор и предпочитан избор за цифрова телевизия и интернет в повече от 40 града в страната. Компанията е водещ доставчик на пакетни услуги, като предлага повече от 170 ТВ канала, 41 HD канала, интернет със скорост до 200 Mbps и неограничени разговори към всички фиксирани мрежи без такса за телефонната услуга.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари