fbpx
3 C
София

Canon кани българските фотографи в конкурса „Снимка на годината“

Най-четени

Калин Карабойчев
Калин Карабойчевhttps://www.kaldata.com/
Калин Карабойчев е управител на Kaldata.com - най-големият български IT портал. Повече от 15 години се занимава активно с разработка и популяризация на услуги в българския интернет.

Canon Bulgaria кани българските фотографи да участвуват в конкурса ”Снимка на годината – България 2012”.

В конкурса могат да участвуват само снимки на български автори, заснети през 2012 година.

Конкурсът ще излъчи “Снимка на 2012 година” във всеки раздел и ще подбере авторите и снимките, които ще бъдат включени в ежегодната Национална фотографска изложба “Снимка на годината”, която се организира и провежда съвместно с Националната художествена галерия.

Раздели
Единични снимки могат да участват в раздел „Репортажна фотография“ (код Р) или в раздел „Художествена фотография“ (код Х). Цикъл снимки могат да участват в раздел “Фото есе” (код Е).

Жури
Жури в състав Иво Хаджимишев /председател/, Георги Лозанов, Максим Минчев, Иван Кюранов, Гергана Костадинова, Петър Абаджиев и Велислав Николов ще определи наградите в конкурса „Снимка на годината България 2012“. Журито взима решенията с мнозинство.

Каним всички наградени фотографи в конкурса „Снимка на годината“ да участват в селекцията на номинираните творби. Всеки награден е поканен да участва в категорията, в която е получил награда. Участието е доброволно и не отменя правото за участие в конкурса „Снимка на годината България 2012“. Участниците в селекцията на номинираните творби нямат право да гласуват за свои снимки.

Награди
Наградата “Снимка на годината” се присъжда във всеки раздел и е на стойност:
Репортажна фотография – 3000 лв.
Художествена фотография – 3000 лв.
Фото есе – 3000 лв.

Снимките, номинирани за награда във всеки раздел, получават премия в размер на 500 лева всяка.

Крайният срок за получаване на снимките е 31 януари 2013 г.
За повече информация, моля посетете www.canon.bg
Попълнен и подписан формуляр за участие заедно със снимките, записани на електронен носител се изпращат на адрес: “Канон България”, бул. “Цариградско шосе” 121, София 1784, за „Снимка на годината – България 2012”.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини