fbpx
8.6 C
София

Canyon с нова бранд идентичност

Най-четени

Canyon – динамично развиващата се марка за мобилни аксесоари, компютърна и гейминг периферия, представя своята нова визуална идентичност. Промените са свързани с тенденциите, които вълнуват младата и активна аудитория – героите на деня. Към тях Canyon отправя кратко и ясно послание : „Ти Можеш!“

След задълбочен анализ на съвременните насоки на развитие и детайлни проучвания сред основната аудитория на бранда, дизайнерите и маркетинг екипът на Canyon взеха решение да отворят изцяло нова страница в 17-годишната история на марката.

Новата визуална идентичност на Canyon е експлозия от настроения, пресъздадени чрез използването на живи и модерни цветове в допълнение към една идея по-провокативните криейтиви, използвани в комуникацията. Промените са вече факт в Instagram профилa на Canyon Bulgaria, който се превръща в ключов канал за комуникация с основна част от публиката на марката.

Последователите на Canyon се стремят към всичко ново, уникално и интересно,  търсейки предизвикателства навсякъде около себе си. В същото време, те следват тенденции на съзнателна и интелигентна консумация, екоактивизъм и здравословен начин на живот. Преценяват внимателно възможностите за по-широко приложение на всеки продукт, който искат да притежават.

Идентичността на марката Canyon се отъждествява с младежката свобода на духа, интелект и начин на мислене:

Ти можеш да бъдеш себе си, без да се стремиш да впечатляваш другите!

Ти можеш да бъдеш част от общността на разумните потребители!

Ти можеш да отхвърлиш всички наложени стандарти за това, как изглеждаш! За своето тяло отговаряш ти!

Ти можеш да се погрижиш за околната среда, да живееш екосъобразно и в хармония с природата!

През последните няколко години портфолиото на Canyon значително се увеличи, като същевременно с това марката успя да стъпи и на нови пазари в цял свят.
Новата идентичност
на бранда всъщност отразява нашия характер, а посланието, което отправя, е по-ясно и успява по-лесно да стигне до основната ни аудитория-младите и динамични хора.
Идентичността на марката Canyon се съчетава с младежкото безгрижие
и интелигентен начин на мислене:
Ти можеш да бъдеш себе си, без да се стремиш да впечатляваш другите!
Ти можеш да бъдеш разумен потребител!
Ти можеш да
отхвърлиш наложените стандарти за външен вид, защото твоето тяло си е само твое и е важно как се чувстваш в него!

Ти можеш да полагаш грижи за околната среда и да живееш в хармония с нея!

Максим Набок,
Директор
Бизнес Развитие в Canyon

С комуникационната платформа на Canyon ние искаме да мотивираме поколението Z. Това са хора, които ясно осъзнават, че личността е по-важна от всяка марка, която използват. Те знаят, че именно тяхната същност вдъхва живот на марките и ги прави това, което са, а не обратното. Те са креативни, интелигентни, внимателни, загрижени, отзивчиви и забавни, а това им помага и им дава свободата да променят света към по-добро.

Наталия Гришина,

Глобален Маркетинг Директор в Canyon


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Ревю на новата Need for Speed: Unbound: спираща дъха надпревара в отворен свят

Великанът на състезателните игри се завръща с поредното си превъплъщение. Обещавайки напълно преработен модел на управление и с разработчика на Burnout Criterion зад волана,...

Подобни новини