Dell допринася за въвеждането на модерни и аналитични платформи за бази данни с новата версия на SharePlex

0
5

Dell обяви важна нова версия на всепризнатия SharePlex за репликация на бази данни и решение за интегриране на данни в почти реално време. Продължавайки своето развитие отвъд традиционните възможности за Oracle-to-Oracle репликация, най-новата версия на Dell SharePlex дава възможност на потребителите да репликират Oracle данни директно на SAP HANA, Teradata или EnterpriseDB Postgres. Придържайки се към фокуса на портфолиото на Dell за решения за управление на системи и информация, новата версия на Dell SharePlex позволява на организациите да се тревожат по-малко за това как да мигрират данни в тези нови платформи и да имат повече време за иновации, развивайки инициативите насочени към докладване и анализ.

 

С най-новата версия на Dell SharePlex, организациите могат да елиминират притеснението свързано с мигриране към SAP HANA, Teradata или EnterpriseDB Postgres Advanced Server с доказано решение, което репликира данни в почти реално време, без това да оказва влияние върху производствената база данни, като прави това за половината цена в сравнение с други водещи решения за репликация на бази данни. С добавянето на поддръжка за SAP HANA, Teradata и EnterpriseDB Postgres, SharePlex вече поддържа хост от целеви среди, включително Oracle, Microsoft SQL Server, SAP ASE, Java Message Service (JMS), SQL и XML Files.

 

Дава възможност на организациите за повече иновации

Все по-голямата необходимост от намаляване на оперативните разходи, въвеждане на нови приложения и по-добро управление на усъвършенствани аналитични изисквания, без това да е за сметка на функционалността, кара организациите да потърсят ефикасни, рентабилни алтернативи за бази данни, включващи технология на място, в облак и с отворен код. С широк спектър иновативни нови платформи за бази данни, от които могат да избират, организациите се преместват от консолидиране в единична платформа и внедряват много видове бази данни, за да понижат разходите и да съответстват по-добре на аналитичните и бизнес целите. Разширената поддръжка за платформи от Dell SharePlex дава на организациите бързината и гъвкавостта, необходими за тяхното разрастване, диверсификация и модернизация на инфраструктурата на техните бази данни, за да се справят по-добре с подобрена производителност от in-memory бази данни и да управляват по-добре развиващите се аналитични изисквания.

 

Предоставя ZeroIMPACT миграции през хетерогенни среди

Независимо от целта, инфраструктурата за трансформиране на бази данни е голямо начинание за компании от всякакъв размер. Дали имплементира нови производствени бази данни на място или в облака или извлича данни с цел докладване и анализ, SharePlex дава възможност на организациите да мигрират и подобряват своите среди, като същевременно гарантират висока надеждност на критични приложения. С най-новата версия на Dell SharePlex, организациите мигриращи към SAP HANA, Teradata или EnterpriseDB Postgres могат да постигнат драстично намалено време на престой, да внедрят неограничени тестове, без това да повлиява производствената среда и да върнат контрола върху планирането отново в ръцете на ИТ екипа.

 

Цитат в подкрепа на гореизложеното:

Дарин Бартик, вицепрезидент на маркетинга, управление на системи и информация, Dell

„Концепцията за Oracle репликация на бази данни беше въведена първо от SharePlex и клиенти от целия свят зависят от нея всеки ден. Сега, с добавянето на поддръжка за SAP HANA, Teradata и EnterpriseDB Postgres, Dell продължава да развива SharePlex, за да помага на клиентите да се разрастват и поддържат все по-разнообразна среда за база данни. Независимо дали става въпрос за структурирани или неструктурирани, патентовани или с отворен код, на място или в облака, Dell се ангажира да поддържа всички данни във всички платформи. Този рационален подход ни позволява да се срещнем с клиентите там, където са и да им помогнем да стигнат дотам, докъдето искат, като им предоставим правилното решение в правилния момент.“

 

Наличност:

  • Новата версия на Dell SharePlex ще бъде в наличност от 24 май 2016 г.
  • Dell SIM решенията, включително Dell SharePlex, са налични, както директно, така и чрез партньори

ДОБАВИ КОМЕНТАР

Коментирай това преди всички други

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за