eMAG и Innobyte официално пускат софтуер с нови функционалности за интеграция на Magento магазини в eMAG Marketplace

0
9

eMAG заедно с Innobyte – първият Magento Silver Solution Partner партньор в Румъния, пускат на пазара софтуер с нови функционалности – Official eMAG Marketplace Magento Integration by Innobyte. Програмата улеснява интегрирането на онлайн магазините, разработени на Magento платформата, в eMAG Marketplace. Тя се предлага за версиите Magento Community Edition и Magento Enterprise Edition, като може да бъде използвана за пазарите на eMAG в Румъния, България и Унгария. Търговците, които искат да продават продуктите си в eMAG Marketplace, могат да свалят софтуера безплатно за Community Edition версията от shop.innobyte.com

„Партньорството между eMAG и Innobyte добавя голяма стойност към цялата онлайн търговия в Централна и Източна Европа поради възможността за лесна интеграция на всеки онлайн магазин, разработен на Magento платформа, в eMAG Marketplace. Това е едно допълнение към онлайн магазините, което може с малък бюджет лесно да отвори нови пазарни канали. В същото време е добро приложение и за крайния потребител, който така ще може да се възползва от широк избор на добри предложения.

Партньорството за разработването на софтуера за Magento платформата се дължи на съвместния проект на два регионални лидера – eMAG и Innobyte, които обединяват сили, за да предоставят висококачествени услуги за онлайн магазините, за техните клиенти и за цялата онлайн пазарна екосистема. Тази интеграция е обещаващ старт за едно успешно и дълготрайно сътрудничество между Innobyte и eMAG“, казва Catalin Bordei, Директор Операции на Innobyte.

Софтуерното разширение дава редица възможности за магазините, които искат да предлагат продуктите си в eMAG Marketplace. Синхронизирани са продуктовите категории, ДДС и пазарната секция в съответствие с всички изисквания на eMAG. Въведените оферти могат да бъдат управлявани според желанието на търговеца – автоматично, според предварително зададени дати или ръчно. Програмата позволява да се вкарват поръчки от eMAG Marketplace до магазина на търговеца, различни методи на плащане и доставка, включително и таксуване по различни стандарти и използване на отстъпки, предложени от eMAG .

 

„Моделът на eMAG Marketplace е вече доказан на пазара и всяко ново партньорство е стъпка в нашето хоризонталното разрастване, така че заради този модел се превръщаме в един онлайн мол, където клиентите могат да намерят всички желани категории и продукти. Винаги търсим най-добрите бизнес решения, а установяването на партньорство с Innobyte е част от нашата стратегия постоянно да подобряваме eMAG Marketplace“, казва Alex Stoian, мениджър eMAG Marketplace.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за