Endava посреща зимата с безплатен уебинар “Създаване на иновации чрез облачни услуги”

0
87

В унисон с настъпващия зимен сезон тази седмица се задава и следващия безплатен уебинар Endava Tech Talks – „Създаване на иновации чрез облачни услуги“. Събитието ще се състои онлайн на 3-ти декември (четвъртък)  и ще разгледа основните три облачни технологии (AWS, Azure и Google Cloud) и приложението им в създаването на иновативни продукти и решения за ИТ индустрията.

Endava Tech Talks е серия от регионални уебинари, насочени към ИТ специалистите и посветени на различни вълнуващи теми. Домакини на декемврийското издание ще бъдат IT специалисти от Endava в София, Белград, Букурещ и Питещ.

Уебинарът ще протече под формата на панелна дискусия, която ще представи възможностите на AWS, Azure и Google Cloud услугите, техните различия и приложения, а по-късно ще запознае публиката и със специфична разработка на Endava, базирана на Google Cloud Platform – изкуственият генератор за данни Qwikloud.

Зад дискусионния панел ще застанат трима инженери от България, Сърбия и Румъния, а в практическата част на уебинара ще се представи и екипа, разработил иновативния продукт, базиран на cloud платформа.

Уебинарът ще бъде изцяло на английски и ще се проведе през платформата MS Teams. Всеки може да заяви участието си безплатно като се запише през групата на Endava Development Sofia в MeetUp. Това ще позволи на участниците да зададaт и своите въпроси и да получат отговори от експертите по време на събитието.

1 1 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари