fbpx
1.4 C
София

Experian България стартира безплатни уебинари за Machine Learning

Онлайн събитията ще се провеждат два пъти месечно и ще засягат актуални теми в областта на машинното обучение и науката за данните

Най-четени

Experian Bulgaria дава начало на Machine Learning Talks – уебинари за машинно обучение и наука за данните. Онлайн събитията ще са напълно безплатни и ще се провеждат два пъти в месеца на английски език. Лектори на уебинарите ще бъдат експерти на Experian България в областта на machine learning и data science. Първите две издания предстоят на 30 август и 13 септември от 17:00 до 18:00 часа, а желаещите да посетят събитията могат да се регистрират на следните линкове:

30 август 2022, 17:00-18:00 – Natural Language Processing: Tokenization

13 септември 2022, 17:00;18:00  – Model Bias Measurement on Ascent Intelligence Services

Поредицата Machine Learning Talks е насочена както към хора, които се занимават професионалнo с машинно обучение, така и към любители със силен интерес към темата. С инициативата Experian България цели да създаде форум за обмяна на добри практики и нови идеи в машинното обучение и анализа на данни, както и да споделя своите знания и постижения в областта. Компанията е глобален технологичен лидер в предоставянето на информация и аналитични услуги с офиси в 43 държави в света. Над 20% от аналитичния й капацитет се намира в аналитичния екип на Experian в София. Той се състои от над 120 консултанти, инженери и специалисти в моделирането и анализа на данни. Те създават решения и продукти чрез Business Intelligence, Machine Learning и Artificial Intelligence, които намират реализация в най-големите региони в света.

Machine Learning Talks се организира в рамките на Experian Learning Hub – проект за споделяне на знания и добри практики, които стартира по-рано през годината с безплатен интензивен Java Basics курс. Целта на проекта е компанията да споделя свои добри практики и знания и да насърчава интереса на млади таланти и професионалисти към информационните технологии. Компанията има дългогодишни партньорства с редица училища и университети, като предоставя менторство, обучения и програми на студенти с желание за развитие в сферата на IT, финанси и анализ и обработка на данни.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини