Financial Times разширява екипа си в София

0
66
До края на годината се очаква FT да отвори още 30 нови позиции в FT Specialist

Financial Times (FT), една от водещите и най-авторитетни бизнес новинарски организации в света, обяви преместването на още един от ключовите си екипи по разработка на продукти и технологии FT Specialist в София. От края на месец май новото звено ще се помещава в софийския офис на FT, който официално отвори врати в началото на 2019 г.

Портфолиото на FT Specialist включва редица добре познати брандове като Investor Chronicle, fDi Intelligence и The Banker. Новият екип, базиран в София, ще разработва дигитални продукти и ще подготвя инициативи за успешното им развитие.

До края на годината се очаква FT да отвори още 30 нови позиции за софтуерни инженери, продуктови мениджъри, бизнес анализатори, продуктови дизайнери и други, които да се включат в екипа на FT Specialist в София.

В края на 2018 г. FT премести основния си технологичен екип FT Core, който поддържа базовите платформи и системи, движещи уебсайта FT.com, в София. FT Core поддържа разнообразно портфолио от платформи, сред които дигитални системи за абонамент, разпространение на печатни издания и публикуване на съдържание. На българския пазар FT работи съвместно със Xoomworks, британска консултантска компания, която спомага за изграждане на оперативните процеси тук.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари