Forbes обяви Experian за една от най-иновативните компании в света

0
17

Experian получи признанието в класацията на сп. Forbes за Топ 100 на „Най-иновативните компании в света“

 

Experian е сред най-иновативните компании в света, според авторитетното бизнес списание Forbes. За втора поредна година Experian е включена в престижната класация Топ 100 на „Най-иновативните компании в света“.

Experian заема 88-а позиция в подреждането на сп. Forbes в компанията на глобални брандове от различни индустрии като Amazon, Unilever и Coca-Cola. В сравнение с миналата година, през 2015г. Experian се изкачва с 9 позиции в класацията в следствие на по-голямата увереност на инвеститорите в потенциала за иновации на компанията.

100-те компании са обединени от един критерий, който е в сърцето на методологията на сп. Forbes – очакванията на инвеститорите за иновации от съответната компания в момента и за в бъдеще. Това означава, че очакванията към Experian са да създава нови продукти и услуги, да стъпи на нови пазари, като всичко това генерира растеж на компанията. Класацията също отчита историческото представяне на компанията, както и възвращаемостта на инвестициите и процентът печалба, реинвестиран в бизнеса.

Главният изпълнителен директор на Experian Брайън Касин обяви: „Вярвам, че Experian ще предложи нови страхотни продукти в бъдеще. Доволен съм от плановете, които вече подготвихме и за които очакваме, че ще препотвърдят това постижение, както и ще ни донесат много нови. От подпомагането на потребителите да разберат и подобрят финансовото си състояние, през подкрепата за растежа на бизнеса, чрез управлението на риска и защитата от измами, нашето пионерско отношение към разбирането на данните, анализите и технологиите вече играе важна роля в днешния свят. Това, което правим в Experian води до истинска и позитивна промяна във всекидневния живот на стотици милиони потребители и бизнеси по цял свят“.

 „Най-важното от всичко са личните ми благодарности и поздравления към всички 17 хил. наши служители за тяхното иновативно мислене и за ангажимента им към нашите клиенти. Те са тези, които спечелиха за Experian това отличие.“

За да намерите повече инфорамация за класацията на Forbes, посетете Forbes.com

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за