fbpx
1 C
София

Globul представя нова концепция за продажби и нов смартфон

Най-четени

GLOBUL представи пред медиите своята нова концепция за продажби на дребно, както и смартфонa GLOBUL Z3, най-новото попълнение в линията мобилни устройства с марката на оператора. Събитието се проведе в обновения представителен магазин на оператора в столичния Търговски център „Сердика”. Новият дизайн на магазина е част от пилотния проект на компанията свързан с въвеждането на нова, още по-ориентирана към клиента концепция за продажби. Новата визия на магазина позволява интуитивно и лесно ориентиране от страна на клиента сред портфолиото на GLOBUL чрез мултимедия, интерактивни екрани и обособени зони за отделните видове продукти и услуги.

„Вярваме, че с тази нова концепция и с този нов дизайн ние ще сме в състояние в голяма степен да премахнем бариерите и да осигурим на клиентите си възможност за активна комуникация с консултантите от магазина. За нас е важно да осигурим такава среда, която ще осигури на клиентите на магазините на GLOBUL съвсем ново усещане и нов начин на обслужване, който вярваме ще бъде едновременно информативен, прозрачен, удобен и приятен.”, коментира главният директор „Продажби – Магазинна мрежа” на GLOBUL г-н Анатоли Георгиев.

По време на събитието, GLOBUL представи и новия смартфон GLOBUL Z3, трети поред в серията под собствената марка на оператора. Супер тънкият – само 11,8 мм – GLOBUL Z3 работи с операционната система Android 2.2 и притежава 3,5-инчов чувствителен на допир LCD дисплей, 3,2-мегапискелова камера с автофокус, възможност за разширяване на паметта чрез MicroSD карти до 16GB, HSDPA и Wi-Fi свързаност, музикален плейър, FM радио, А-GPS и дигитален компас.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини