HP стартира глобална кампания за сигурността с участието на Крисчън Слейтър

0
34
Информация за медиите

HP стартира глобална кампания за сигурността с участието на Крисчън Слейтър

 

„Вълкът” е новата интернет поредица, част от кампанията „HP Secure”, която провокира компаниите да се замислят за сигурността си

 

HP Inc. представи първата дългосрочна програма, която цели да повиши познанието относно възможните рискове по отношение на сигурността, с които се сблъскват бизнеса и потребителите. Старт на инициативата дава награждаваният актьор Крисчън Слейтър, представяйки премиерата на новата интернет поредица на HP Studios – „Вълкът“, която демонстрира как корпоративни системи могат да бъдат хакнати и какво могат да направят компаниите, за да се защитят.

В поредицата, Слейтър систематично хаква компания – от отдела, който се занимава с разпределение на пощата, чак до заседателната зала – използвайки пренебрегнатите от компанията възможни заплахи и слаба защита на принтери и компютри. Първите серии наблягат на това, че сигурността вече не е само въпрос на мрежа или инфраструктура, а трябва да е грижа на всеки.

„Както вселената на свързани устройства расте експоненциално, така расте и усъвършенстването и обхвата на кибератаките. Сигурността на устройствата, информацията и личните данни са един от основните фокуси при развитието на технологиите, както и изключително важни при взимане на решение с кой и с какво да се свържем“, каза Антонио Луцио, изпълнителен директор маркетинг и комуникации за HP. „HP е една от водещите компании, която се стреми непрекъснато да развива сигурността на компютърните технологии и „Вълкът” е креативен начин да повишим информираността за това непрекъснато нарастващо предизвикателство пред компаниите.“

„Способността на Крисчън Слейтър да пресъздаде очарователено зловещ хакер, комбинирано с неговата популярност в света на киберсигурността, го правят перфектният партньор, разкриващ проблемите в сигурността, които могат да оставят бизнеса уязвим на атаки. В продължение на поредицата, историята на „Вълкът” ще се развива и показва как заплахата и уязвимостта ще се превърнат в HP Secure,“ каза Луцио.

„Вълкът” е режисиран от номинирания от BAFTA и наградите „Еми“ Ланс Акорд, а монтажът е дело на носителя на Награда на филмовата академия на САЩ Кирк Бакстер.

„Хакерските атаки са сериозен и непрекъснато нарастващ проблем за бизнеса и потребителите. Когато HP ме поканиха да участвам в тази поредица, аз си помислих, че това е една великолепна възможност, която ще помогне да образоваме масовата публика как по-добре да се защитава от кибератаки“, каза Крисчън Слейтър.

В следващите месеци, HP ще разшири обхвата от партньорства, събития и продуктови иновации, за да продължи да предлага на потребителите най-сигурните устройства[1], решения и технологии.

Твърдението „Най-сигурното принтиране в света“ е базирано на HP ревю от 2016, което изследва характеристики на сигурността на конкурентни принтери. Само HP предлага комбинация от защитни характеристики, които могат да открият и автоматично спрат атака, а след това без да изискват потвърждение да запазят софтуерна цялост с рестартиране. За списък от принтери, посетете: www.hp.com/go/PrintersThatProtect. За повече информация: www.hp.com/go/printersecurityclaims.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари