fbpx
-3.2 C
София

IDC Datacenters Transformation Roadshow 2012: по-добра ефективност при съхранението и управлението на данни

Най-четени

Калин Карабойчев
Калин Карабойчевhttps://www.kaldata.com/
Калин Карабойчев е управител на Kaldata.com - най-големият български IT портал. Повече от 15 години се занимава активно с разработка и популяризация на услуги в българския интернет.

На 24 април в хотел Шератон , София ще се проведе 6-тото издание на конференцията за съхранение за данни, виртуализация и облачни технологии IDC Datacenters Transformation Roadshow Sofia 2012, което ще предложи актуален поглед върху текущите проблеми на трансформацията на ИТ инфраструктурата и възможности за постигане на по-добра ефективност при съхранението и управлението на данни.

Събитието е част от IDC Datacenters Transformation Roadshow , което се организира в 21 столици и големи градове в региона на Централна и Източна Европа, Близкия Изток и Африка.

Специален гост ще бъде Павел Роланд, мениджър проучвания „Системни и инфраструктурни решения“, IDC CEMA, който ще представи водещите тенденции при съхранението на данни.

Темите, покривани тази година, са свързани с проблеми на ефективността в изчислителните центрове, постигане на непрекъснатост на бизнеса, влияние на виртуализацията върху стратегията за съхранение на данни подобрено управление на виртуализацията и преминаване към облачни решения. Ще бъдат представени и случаи от практиката и лекции от технологични партньори на събитието, водещи експерти и анализатори от IDC.

IDC Datacenters Transformation Roadshow е подходящо за за Изпълнителни директори, ИТ директори и ИТ мениджъри, Директори операции, Технически директори, Фасилити мениджъри, Мениджъри по устойчивост на бизнеса, ИТ специалисти.

Регистрация може да се извърши на:
Допълнителна информация можете да получите от Нели Дичева на: [email protected]; тел./факс: 969 3056


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини