9 C
София

Intel на Mobile World Congress 2015

Най-четени

Скоро wireless индустрията ще се събере на Световния Мобилен Конгрес (Mobile World Congress) в Барселона, за да покаже и обсъжда бъдещето на мобилността. Intel ще бъде там за да представи и покаже нови продукти и технологии, проектирани за да усъвършенстват следващото поколение безжични мрежи и нарастващия брой интелигентни устройства, които се свързват с тях. Ние запазваме в тайна нашите новини до Конгреса, но ето няколко теми, за които мислим, че индустрията (и Intel) ще говорят:

  • Нови Intel платформи за следващото поколение телефони, фаблети и таблети: Ние ще покажем нови Intel Atom продукти и нови Intel решения за комуникации и свързаност. Екосистемата на мобилните устройства се разширява, и ние ще демонстрираме някои от новите устройства, по които работят наши партньори. Следете за анонси с някои от нашите партньори, включително ключови играчи в сферата на мобилността.
  • Усъвършенстване на мобилното изживяване: Мобилното изживяване продължава да се развива и да се подобрява. Какво следва? Безжично зареждане за устройства от всякакъв тип, дълбочинно-сензорни камери, които въвеждат нови приложения и интерфейси, и решение за трудни проблеми като този милиарди Интернет на нещата (IOT) устройства да говорят на един и същ език.
  • Нашето 5G бъдеще: Докато 4G беше за това да направи мрежите по-бързи за мобилните данни, ние мислим, че 5G ще бъде за това да се направят мрежите по-интелигентни, гъвкави, ефективни и достатъчно икономични, така че да се справят с милиарди разнообразни нови продукти, които ще се свързват и взаимодействат безжично. Ние ще обсъждаме  5G бъдещето и как безжичната екосистема може да го превърне в реаалност. Ние също ще покажем няколко 5G демонстрации на нашия щанд.
  • Мобилна сигурност: Защитата на данните и личното пространство в един свързан свят са изключително важни, и Intel помага за разрешаването на това предизвикателство.В сряда, 4ти март, главният изпълнителен директор на Intel Браян Крзанич ще се участва в дискусия, изследваща настоящето и бъдещето на мобилната сигурност.
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Sony WF-1000XM4 – най-добре звучащите шумопотискащи безжични слушалки

Новите шумопотискащи слушалки от висок клас на Sony бележат голям напредък спрямо предишното поколение на марката, но и спрямо конкуренцията. Това са Sony WF-1000XM4....

Подобни новини