Intracom Telecom става член на американската Асоциация на конкурентните доставчици

0
31

Компанията представи своето FCC съвместимо 4G решение за безжична свързаност в градски условия

 

Intracom Telecom, световният доставчик на телекомуникационни системи и решения, обяви, че става член на американската Асоциация на конкурентните доставчици (Competitive Carriers Association – CCA), в която влизат почти 100 мобилни оператора и повече от 150 доставчика в сферата.

 

По-рано тази година Intracom Telecom представи своето FCC съвместимо 4G решение за изграждане на безжична свързаност на малки мобилни клетки към опорната мрежа (Small Cell Backhaul) StreetNode™, което работи на 28GHz и 60GHz честоти. StreetNode™ бе разработен специално за американския пазар с цел да се справи с многобройните затруднения при монтажа на стълбовете за осветление, автобусните спирки и стените, включвайки иновативни характеристики като „auto-aligning“ и „zero-touch“ конфигуриране. Благодарение на софтуерното му дефиниране на радиооперациите се осигурява възможност за преминаване от режим „точка до точка“ Point-to-Point (PtP) към режим „точка до много точки“ Point-to-MultiPoint (PtMP) без хардуерни или софтуерни промени. StreetNode се управлява от интелигентна самоорганизираща се система, която опростява, автоматизира и оптимизира процесите, в резултат на което постига свързаност с мрежата за минути.

 

„Много се радвам, че Intracom Telecom се присъедини към CCA. Ние имахме нужда от техните напреднали технологии, към които спада и 4G решението за безжична свързаност на Small Cell Backhaul – каза Стивън К. Бери, президент и изпълнителен директор на Асоциацията. – Сигурен съм, че нашите членове ще имат полза от тези нови услуги и от иновативния подход наIntracom Telecom към повишаване на възможностите на мрежата.“

 

Джон Тенидис, маркетинг директор за портфолиото от безжични решения на Intracom Telecom,сподели: „Членството ни в CCA е своеобразна платформа, чрез която ще получим ценна обратна връзка от местните телекомуникационни доставчици, ще обсъдим с тях настоящите им нужди от 4G/LTE решения и гладкия преход към телекомуникационни мрежи от следващо поколение. Нашата FCC Small Cell Backhaul продуктова линия, която работи на 60 GHz честота, е идеална за 5G, предлага най-висок капацитет на пазара, надвишаващ 1.6 Gbit/s, и се справя с приложенията, изискващи все по-висок капацитет.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари