Intracom Telecom с ново 4G решение за безжична свързаност на Mobile World Congress 2016

0
43

4G решение за изграждане на безжична свързаност на малки мобилни клетки към опорната мрежа (Small Cell Backhaul) бе представено от хай-тек компаниятаIntracom Telecom на световното изложение Mobile World Congress.Решението, наречено StreetNode™, е FCC съвместимо и е разработено специално за американския пазар.

 

StreetNodeможе да работи на различни честоти (28GHz и 60GHz), като по този начин има за цел да отговори на специалните потребности на американския пазар. Иновативната серия от Small Cell Backhaul продукти е предназначена да се справи със затрудненията при монтажа на стълбовете за осветление, автобусните спирки или стените.

 

StreetNode™ представлява революционна промяна на архитектурата за безжичната свързаност чрез софтуерно дефинирани радио операции, преминавайки от режим „точка до точка“ Point-to-Point (PtP) към „точка до много точки“ Point-to-MultiPoint (PtMP) без хардуерни или софтуерни промени. Така решението предоставя по-бърза връзка във верижна или звездообразна мрежа. StreetNode се управлява от интелигентна самоорганизираща се система, която опростява, автоматизира и оптимизира процесите, в резултат на което постига свързаност с мрежата за минути.

 

Световният доставчик на телекомуникационни системи и решения Intracom Telecom  работи по допълнителни подобрения и иновации в 39 GHz честотната лента. През 2016 г. се очаква компанията да предложи капацитет, надхвърлящ 1,6 Gbit/сек за PMP режим и 3 Gbit/сек РТР режим на носител.

 

„Решението да разработим FCC съвместима Small Cell Backhaul 4G продуктова линия за 28/39/60 GHz честотни ленти, бе отговор на потребността на клиентите ни от САЩ от продукти за съответните работни честоти. Иновативните характеристики на StreetNodeгарантират минимални усилия при монтаж, максимален капацитет и производителност, като се дава възможност на операторите да предоставят най-доброто решение за свързаност в градски условия“ коментира Джон Тенидис, маркетинг директор за портфолиото от безжични решения на Intracom Telecom.

 

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари