Lenovo добавя извивки, стил и модерно отношение в ThinkPad Edge

0
40

Lenovo представи в България новия лаптоп ThinkPad Edge E420s и привлече вниманието на професионалистите в компаниите от малкия и среден бизнес със своя първокласен дизайн, производителност и преносимост в атрактивна опаковка.

ThinkPad Edge E420s, част от колекцията лаптопи на Lenovo, насочени към бизнес сегмента, подхожда към бизнес компютрите по изцяло нов начин, като обединява в себе си луксозен и изтънчен дизайн, водещи и новаторски технологии и допълнения от типа на Lenovo Enhanced Experience 2.0.

Според IDC, пазарът на лаптопи за малкия и среден бизнес е най-големият и бързо развиващ се търговски сегмент в глобален мащаб. Прогнозите са този сегмент да се увеличи с близо 20% на годишна база в периода 2011 – 2015 година. През следващите 4 до 5 години се очаква пазарът на бизнес лаптопи на разрастващите се пазари да удвои нивата, достигнати на развитите пазари, като се очаква на тези пазари (без да се брои Латинска Америка) да се осъществят над 50% от световните продажби на бизнес компютри.

„Професионалистите от малкия и среден бизнес искат производителност, съчетана с дизайн, както и компютри, които са достатъчно гъвкави и позволяват както бизнес ефективност, така и висока функционалност в личен план. ThinkPad Edge E420s ще предложи на потребителите висока производителност, съчетана с първокласен дизайн. Разбира се, нашите клиенти ще могат да се насладят на едно стилно и същевременно “ThinkPad” качество на преживяването пред компютъра“, коментира Аурел Нетин, Lenovo мениджър за региона на Румъния, България и Молдова.

С ThinkPad Edge E420s малките детайли имат огромно значение. Бизнес професионалистите могат да се насладят на зашеметяващия ефект на безкрайния екран, матираното покритие, което е нежно при допир, както и оригиналните метални акценти, които определят космополитния дизайн.

Лаптопът е с огромен капацитет за работа, включвайки увеличена производителност и интегрирана графична карта във втората генерация процесори Intel® Core™, Enhanced Experience 2.0 на Lenovo за бързо стартиране и рестартиране, и богат набор от безжични технологии за свръзка. Лаптопът е подготвен и за сериозни мултимедийни маратони със своята система за озвучаване Dolby Home Theatre® и възможностите си за създаване на конферентни връзки с HD качество.

„Като поредното доказателство за новаторския подход на компанията бих искал да изтъкна, че лаптопите от серията Lenovo ThinkPad бяха класирани на първо място в изследване , посветено на подхода на компаниите при купуване на IT продукти и удовлетвореността на потребителите. Тази висока оценка е резултат от отличното представяне на нашите продукти, качеството и стабилността на хардуера, улеснения бизнес модел и бързото обслужване и поддръжка“, добави Аурел Нетин.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари