Lenovo Bulgaria с нов Country Manager

0
10

Йовко Атанасов е новият Country Manager на технологичния бранд за страната

От 01.06.2016 начело на Lenovo Bulgaria застава Йовко Атанасов, който се присъединява към компанията от 2013-та година, когато започва като мениджър “Потребителска техника” за България.

Йовко Атанасов има повече от 15 години опит в индустрията, притежаванеобходимите качества и подходящо бизнес образование – бакалавър поИндустриален мениджмънт, магистър по Бизнес Администрация и EMBA от University of Amsterdam (UVA).

Амбициите и целеустремеността му са добрепознати сред партньорите на технологичния лидер и са гаранция за постигането на най-високите върхове в професионален план.

“Lenovo е компания, която никога не спира да създава иновации, удовлетворяващи и дори изпреварващи нуждите на нашите клиенти. За мен тази позиция е огромно признание, но и голяма отговорност. Развитието на сегмента на консуматорските устройства в България е динамична задача, изискваща пълна отдаденост. Сигурен съм, че заедно с моите колеги, ще постигнем още по-високи резултати в посока затвърждаване лидерските позиции на Lenovo Bulgaria на пазара у нас.”

Припомняме, че според последното проучване на IDC (International Data Corp.), Lenovo е завоювал лидерската позиция в бизнеса със смартфони в България с 26,4% пазарен дял, на база внесени устройства в страната през първото календарно тримесечие на 2016 година, което обхваща месеците от януари до март. Компанията също така е най-предпочитана марка сред потребители у нас що се отнася до лаптопи, компютри и таблети.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за