LG оборудва луксозния Best-Western Premier с най-новото си портфолио от хотелски телевизори

0
15

На специално събитие отвори врати хотелът Best-Western Premier Sofia Airport Hotel, част от едноименната международна верига луксозни хотели. Той е с отлично местоположение в най-новия бизнес район на София, само на половин километър от летището и удобен достъп до Sofia Airport Centre (SAC). Освен това, хотелът е оборудван с най-модерни съоръжения и технологии от последно поколение, а телевизорите и екраните са на водещата компания в сектора LG Electronics (LG).

Всяка една от 155-те просторни хотелски стаи, Premier King и Twin, както и Deluxe Queen и Business Suite, са оборудвани с най-новите 32-инчови LG LCD хотелски телевизори, модел LW340C. Хотелът разполага и с денонощна бизнес зона и високотехнологичен конферентен етаж, където за съвършено удобство на гостите са инсталирани 43-инчови LG екрани, модел LW310C.
Иновациите в хотелското и бизнес оборудване от последно поколение са продиктувани от всички особености на потребителското търсене. LG е един от пазарните лидери в областта и все повече започва да се отличава от конкурентите си, удовлетворявайки и най-малките и необичайни потребителски очаквания и потребности. Ето защо, телевизорите на LG осигурят уникално зрителско преживяване и комфорт в най-добрите хотели по целия свят.

“Уверени сме, че най-новите ни продуктови предложения за хотели и бизнес сгради се посрещат с ентусиазъм не само от B2B партньорите ни, но и от всички потребители,” каза Иван Иванов, изпълнителен директор на LG Electronics България. “Ние сме единствената компания, която има двупосочна стратегия по отношение на продуктовото ни портфолио, включваща както B2B, така и потребителски решения. Това е доказателство, че поставяме еднакъв приоритет и на двете.”

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за