LG показа новото си портфолио инверторни климатици LG Smart Inverter 2017

0
340

LG пуска на пазара новата си продуктова линия климатична техника за 2017 година – LG Smart Inverter. Тя се състои от общо 6 категории продукти и цели 19 модела климатици с различен капацитет (9К, 12К, 18К, 24К). Новите Smart Inverter климатици от LG се отличават с изключително висока производителност от типа хиперинвертор (А+++), вклюват модели с фокус върху уникален за индустрията дизайн, както и модели с оптимално съотношение между производителност и цена. Освен това, в продуктовата лиция за 2017 година намират място и бюджетни модели климатици с висока енергийна ефективност от клас А++/А+.

„Всяка година LG продават повече климатици, в сравнение от предходната” – казва Димитър Стефанов, мениджър климатични системи в LG Electronics България. „Това увеличение се дължи на по-добре информираните ни клиенти. Тези, които са прекарали летните жеги без подходящо за нуждите им охлаждане, и сега правят информиран избор за здравословна климатична система, която е не само фокусирана върху производителност при охлаждане и отопление, но им предоставя комфорт и условия за по-здравословен начин на живот.“

Серията Smart Inverter 2017 e ефективна климатична техника, която е не само осигурява здравословно решение срещу замърсяването на въздуха, но и би могла да ви спести голямо количество електроенергия. Ето защо тази година, при избора на нов климатик голяма част от клиентите се доверяват на най-новите и иновативни технологии, каквито са инверторните и „умни“ системи от LG, доставящи несравними уют, тишина, комфорт в комбинация с изключително висока производителност и енергоефективност.

Smart ThinQ в комбинация с умно Wi-Fi управление

През 2017 година LG слага основен акцент на платформата си за Wi-Fi управление Smart ThinQ. Основно нейно предимство е това, че позволява интуитивен за потребителите контрол на климатичната техника по всяко време и от всяко място, позволявайки им да задават бързи режими на работа, каквито са „Извън вкъщи”, начален и краен час на работа, както и комфортен режим по време на сън. Освен това, Smart Inverter климатиците на LG с Wi-Fi управление осигуряват възможност за непрекъснат мониторинг на потребелението на електроенергия, включвайки дневни, седмични и месечни отчети и статистики.

Изключително полезна фукционалност на моделите Smart Inverter 2017 е и умната диагностика. Това е иновативна функция, която извършва непрестанен мониторинг на 8 основни компонента на вътрешното и цели 17 компонента на външното тяло, осигурявайки изчерпателна информация за състоянието на климатика, която би била необходима при дистанционна диагностика от специалисти.

Елегантен дизайн

Smart Inverter климатиците от LG се отличават с уникален тънък и модерен дизайн, който е не само приятен за окото, а наред с това предоставя значително повишена и по-ефективна работа. В допълнение, дискретният дисплей позволява отчитане на изразходваната електроенергия.

Уникалната форма на LG Smart Inverter моделите от 2017 година осигурява 3-посочен въздушен поток в комбинация със светещ LED ринг и интерактивно управление (модел Artcool Stylis – G12WL); елегантно черно стъкло, за да се впише във всеки изискан интериор (модел ArtCool – AM12BP); меки и елегантни линии с умен дисплей за следене на консумацията, тих режим от 19 dB при до 20-метров въздушен поток и енергиен клас А++ (модел New Deluxe – DM12RP); елегантен дизайн с висока производителност на несравнимо достъпна цена (моделите Advance и Standard).

Запис на почти цялото събитие можете да видите тук и в нашата Facebook страница и YouTube канал

Икономия на електроенергия със Smart Inverter ситеми от LG

Технологията Smart Inverter осигурява ефективно управление на климатичната система, като във всеки един момент компресорът, вентилаторите на външното и вътрешното тяло доставят точно толкова електроенергия, колкото е необходима за охлаждането или отоплението на помещението.

По този начин, Smart Inverter климатик от клас А++ е 4,5 пъти по-икономичен от обиновена електрическа печка в режим отопление, а моделите ATHENA достигат до 5 пъти по-висока ефективност. Благодарение на умния дисплей или умното приложение реалната консумация на машината може да се наблюдава и в реално време от всякъде.

Дълъг живот на компресора и 5-годишна пълна гаранция

Всички модели LG Smart Inverter 2017 са налични в магазинната мрежа с уникалната за индустрията 5-годишна пълна гаранция от производителя, като промоцията ще е валидна в перида от 1-и май до 31-и декември 2017. Освен това, всички инверторни климатици на LG идват с 10 годишна гаранция на компресора, покриваща всички разходи по сервизирането, включващи ремонт, части и труд на специалистите.

Абсолютно всички нови модели LG Smart Inverter 2017 ще бъдат налични в големите вериги за битова електроника до средата на месец юни, a за началото на летния охладителен сезон Димитър Стефанов, мениджър климатични системи в LG Electronics България, препоръчва следните модели LG Smart Inverter на клиентите си:

  • Бюджетен модел: LG Standard P12EN (3,5/3,8 kW) с капацитет при охлаждане/отопление от класове А++/А+, инверторен моносплит.
  • Качество/цена: LG New Deluxe Smart Inverter D12RP (3,5/4,0 kW) с капацитет при охлаждане/отопление от класове А++/А++, инверторен моносплит, ниски нива на шум, йонизатор, wi-fi платформа Smart ThinQ и ефективност при -15оС.
  • Максимална производителност: ATHENA Smart Inverter H12AL/H12AL (3,5/4,0 kW) с капацитет при охлаждане/отопление от класове А+++/А+++, изключителна ефективност с коефициент на преобразуванеE.E.R/S.C.O.P – 9.1/5.4 и ефективност при -15оС.
  • Уникален дизайн: ART COOL Stylist G12WL (3,5/3,5 kW), охлаждане и отопление, инверторен моносплит, ниско нива на шум, усъвършенствана филтрираща система с по-висока енергийна ефективност, екстра външен дизайн, ексклузивен преден панел с LED осветление, 3-посочен въздушен поток и иновативно дистанционно управление.

За да откриете своята най-подходяща комбинация от удобство, дизайн и иновативна технология, посетете специалният микросайт на LG, където освен информация относно актуалните модели, бихте могли и с помощта на интерактивен конфигуратор да изберете идеалния за вас и вашите индивидуални нужди климатик.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за