LG представя монитор със супер тънка рамка на ISE 2011

0
36

Най-добрия продукт в сегмента на видео стените – 47-инчовия LED монитор 47WV30 със супер тънка рамка на дисплея представя LG Electronics (LG) по време на най-голямото европейско изложение аудио-видео техника и интегрирани системи Integrated Systems Europe (ISE) 2011. 47WV30 осигурява изображение без конкуренция благодарение на комбинацията от супер тънка рамка, изключително високо качество на картината, повишено удобство при ползване и безпрецедентно нисък разход на енергия.

„В световен мащаб пазарът на multi-vison дисплеи расте бързо с особено голямо търсене на модели в сегмента от 40 до 49 инча,” обясни Джин-юнг Ким, Старши вицепрезидент на LG Commercial Display & Security Division. „За да създадем 47WV30 използвахме целия си опит и познания за потребителската електроника, като се стремим да заемем водещи позиции от самото начало и на този пазар.“, допълни той.

С основен фокус върху разграничаването на продуктите, 47WV30 е лидер по качество на картината в своя отрасъл. Това е възможно благодарение на LED BLU технолгията, която е с по-добри показатели от LCD що се отнася до осветеност и и енергоспестяване. Това е и дисплеят с най-тънката рамка от едва 6,9 мм в сегмента между 40 и 49 инча и така може да се свързва изключително успешно с други екрани за постигане на по-ясна и внушителна картина. В допълнение разполага със специалната “shine-out film” характеристика, която позволява кристално изображение дори при ползване на открито и силна външна осветеност от 4000 лукса. 47WV30 е абсолютен лидер и по отношение на намаляването на разходите, като предлага ниска консумация на енергия, дълъг живот и ограничени разходи за поддръжката. Комбинацията от тези фактори осигурява сериозно оптимизиране на разходите за представителите на бизнеса.

47WV30 е персонализирано и интегрирано решение, което прави ползването на дисплея удобно, а подобренията в работния процес осезаеми. В комбинация с SuperSign технологията и дигиталния софтуер на LG, 47WV30 предлага мултифункционални и лесни за управление екрани, подходящи за молове, търговски центрове, лобита на административни и жилищни сгради, както и на практика за всяко обществено място. С дебелина под 92мм, 47WV30 се интегрира успешно във всяка среда, като високата разделителна способност и функциите за увеличаване и намаляване го правят идеален за центрове за наблюдение в сгради като болници, охранителни зали и центровете за контрол на трафика.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари