LG с нов президент за район Централна и Източна Европа

0
25

Регионалното седалище на LG Electronics има нов президент. От този януари г-н Йонгнам Ро поема управлението на всички дейности на LG в региона, включително и на българското представителство на компанията. Позициониран в Будапеща, Унгария, г-н Ро ще координира още 8 държави, освен България те са Унгария, Сърбия, Хърватска, Албания, Македония, Босна и Херцеговина, Черна Гора и Косово.

 

Преди да поеме новата си позиция, Йонгнам Ро е бил президент на седалището на LG в Португалия. Освен това, той придобива международен опит в представителствата на LG в регионите ОНД (Общност на независимите държави от бившия Съветски съюз), в Близкия Изток и Африка.

 

Горд съм, че имам възможността да ръководя регионалното седалище. Твърдо съм решен да създам допълнителна инерция, която ще допринесе LG да ускори растежа си в региона. Много добра основа за това са силата на марката LG, професионализма на местните експерти и водещите иновации на компанията, каквито са представените наскоро извит смартфон G Flex 2 и 4K Ultra HD OLED телевизорите.“, каза Йонгнам Ро. „Ние в LG сме отдадени на това, чрез авангардните си технологични решения, да направим живота на потребителите по-удобен и по-продуктивен.“, добави той.

 

Йонгнам Ро наследява президентското кресло от Йонг Уонг Лий, който от сега ще оглави представителството на компанията в Германия, след успешен мандат в региона.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за