fbpx
3.9 C
София

LG OLED TV с бляскава нова кампания

Най-четени

Най-новата онлайн видео кампания на LG Electronics (LG) за OLED телевизорите изтъква предимствата им пред традиционните телевизори. Тя включва коментари от Майкъл Юзлан, основател и  главен продуцент на франчайза за филмите Батман, и артистът Кати Клайн за предимствата на OLED телевизорите в тяхната работа.

Използвайки усилено най-тъмните нюанси на цветовете в осем филма за Батман от 1989 г.досега, холивудският продуцент Майкъл Юзлан обяснява важността да можеш да различиш многото видове черно, когато разказваш визуална история. Според Юзлан символичната употреба на черно, като елемент от похватите за разказване на история, има дълга история в киното. Това прави притежаването на телевизор, който може да различи различните нюанси на тъмното абсолютно задължително за усещането на пълния интензитет на един филм. Юзлан хвали качеството на безкрайното контрастно съотношение на LG OLED телевизорите, което е факт, благодарение на чистото черно, което само те могат да създадат. Юзлан допълва, че филми, като тези за Батман могат да бъдат преживяни по-пълно на OLED телевизори, защото „перфектното черно е порталът към перфектния цвят“.

Известният мандала дизайнер Кати Клайн също изтъква предимствата на богатата палитра с цветове на OLED. Прочута по целия свят за използването на органични материали в работата ѝ, Клайн казва, че конкурентните дисплей формати не могат да уловят изкуството ѝ така добре и изкривяват цветовете и дизайните. „Да работиш с OLED TV бе наистина впечатляващо, защото те успяваха да покажат моята творческа работа без деформации. OLED наистина изглежда естествено, тези дисплеи могат да покажат истинските цветове на изкуството ми,” казва тя във видеото.

Друго видео от кампанията, Colorful Sensation in Black, показва стотици хора, които тичат из модерен европейски градски пейзаж, облечени изцяло в черно.  Съчетавайки елементи от паркур и пърформанс изкуство, тичащите хора се движат безшумно из града, катерят стени и формират огромни черни фонове, които подчертават ярките цветове на ежедневието ни. Видеото насърчава зрителите да се вгледат в обектите, които срещат, и да ги погледнат от друга перспектива и помага да се осъзнае важността на черното, когато оценяваме цветовете.

„Откакто за пръв път представихме нашата серия OLED телевизори, личностите, които работят в редица визуални среди възхваляват начина, по който чистото черно на OLED позволява висококонтрастно естествено възпроизвеждане на цветовете“, каза Брайън Куон, президент и главен изпълнителен директор на  LG Home Entertainment Company. „Имайки предвид, че LG OLED телевизорите сега са по-достъпни от всякога, ние насърчаваме потребителите да се убедят сами  какво накара Майкъл Юзлан и Кати Клайн да станат такива почитатели на тази технология”.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини