Logitech представи новите си решения за видеоконферентни разговори подходящи за различните сценарии на хибридни офиси

0
156

Logitech вдига летвата на индустрията за видеоконферентни продукти със следващо поколение решения, базирани на услуги и компютри, работещи с водещите видеоконферентни платформи днес: Microsoft Teams и Zoom.

Новите Logitech Rally Bar, специално създаден за средно големи стаи, и Logitech Rally Bar Mini за малки стаи, преобразяват срещите предлагайки видео с високо качество и отчетлив и чист звук в дизайн „всичко в едно“. Новото устройство Logitech RoomMate е подходящ за големи заседателни зали като позволява на клиентите да стартират услуги за видеоконферентна връзка с конферентни камери на Logitech като Rally Plus без компютър или Mac. Благодарение на новите продукти имате възможност за по-лесна настройката, управление и използване на оборудването за видеоконференции, като се радвате на по-добри срещи в днешната хибридна и бързо развиваща се работна среда.

„Винаги методично сме се фокусирали върху това, което клиентите искат, а това са продукти с първокласно качество на разумна цена“, каза Скот Уортън, генерален мениджър и вицепрезидент на Logitech Video Collaboration. „От лекотата на използване и управляемост до въвеждането им в по-мащабен бизнес, ние искаме да направим продуктите по-добри, като същевременно намалим сложността. Нашата цел е да поставим камери на всяко място за срещи по света. За да го направим, трябва да го направим лесно, опростено и рентабилно, което вярваме, че постигнахме с това ново портфолио от продукти.“

Rally Bar и Rally Bar Mini включват следните функции:

Брилянтна оптика при разделителни способности до 4K

Потребителското изживяване е като на лична среща, благодарение на плавното моторизирано панорамиране и накланяне на камерата и острата оптика до 4K. Rally Bar може да се похвали с качество на изображението без загуби до 5X оптично увеличение, което ще бъде подобрено цифрово до 15X общо увеличение.

Всеки глас се чува ясно

Благодарение на усъвършенстваното аудио и от това, че двете камери разполагат с високоговорители с ултра ниско изкривяване, доставящи кристално чист, изпълващ помещението звук до всеки ъгъл на стаята. Адаптивният микрофон с форма на лъч улавя гласове от всяко място с изключителна яснота за разговор, като се фокусира върху активния говорител и автоматично нивелира по-силни и меки гласове, като същевременно потиска нежелания шум. Плюс това, патентованата антивибрационна система за окачване минимизира вибрациите на високоговорителите, които могат да преминават през стени, стойки и маси, така че да можете да чувате и да бъдете чути с изключителна яснота.

Изключителен дизайн

Rally Bar и Rally Bar Mini се отличават с елегантно заоблени ръбове и минималистичен външен вид. Двете камери се предлагат в графитен или бял цвят, за да допълнят естетиката в съвременните конферентни зали.

Супер интелигентен с вграден AI

И двете камери са оборудвани с технологията Logitech RightSense и AI Viewfinder, втора камера, която открива човешки фигури и процеси в реално време, подобрявайки прецизността на автоматичното рамкиране и управлението на камерата Logitech RightSight, така че участниците в срещата винаги са на фокус, независимо дали по-късно са се включили в срещата или са в движение.

Невероятно лесни за настройка, управление и наблюдение

Освен гъвкавия дизайн, всичко в едно, Rally Bar и Rally Bar Mini се предлагат с лесна подредба на кабелите и опции за монтаж, които осигуряват лесно, уверено инсталиране. Настройката отнема минути извън кутията и лесно можете да наблюдавате и управлявате камерите от една единствена платформа, като използвате Logitech Sync или предпочитаното от вас табло за управление на устройства. Освен това получете представа за това как се използват вашите конферентни зали с показатели като броя на хората, особено важно за ограниченията за заетост на стаите на хибридното работно място.

Logitech Rally Bar ще бъде широко достъпен в края на това тримесечие. Rally Bar се предлага и с вградена поддръжка за Microsoft Teams Rooms на Android и Zoom Rooms Appliances, като Zoom се предлага веднага. Очаквайте анонс за бъдещите доставки.

Повече информация за Logitech Rally Bar и пълната гама решения за видеоконферентна връзка на Logitech можете да намерите, като посетите този link.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари