M7 Group отново ще разчита на SES Video за разпространението на висококачествена телевизия

0
93
Европейският оператор на платена телевизия удължава споразумението със SES за излъчването на своят пакет телевизионни канали в държавите от Бенелюкс и немскоезичните пазари

– M7 Group ще продължи да доставя на своите абонати телевизия с най-високо качество, след удължаването на споразумението със SES за доставянето на канали, през водещата орбитална позиция за Европа – 19.2 Изток.

Според обявеното от SES споразумение, M7 Group ще продължи да използва един цял транспондер на сателит ASTRA, за доставка на телевизионния пакет до своите абонати, в държавите от Бенелюкс и немскоговорящите пазари, през следващите 3 години.

„Ние сме доволни от разширяването на договора за транспондер на 19.2 Изток, което ни позволява да продължим да обслужваме нашите клиенти в Бенелюкс и немскоезичните пазари с ТВ канали през тази позиция, като същевременно се възползваме от голямото разнообразие от съдържание на тази орбитална позиция“, каза Бил Вейдефелд, вицепрезидент бизнес развитие в M7 Group. „Като дългогодишен клиент на SES, ние ценим високото качество на доставките на услуги и очакваме с нетърпение да продължим плодотворно партньорство през следващите години“.

„За нас е удоволствие да продължим да предоставяме на M7 Group достъп до нашата първокласна технология и съдържанието на 19.2 Изток и да им позволим да се възползват от силния обхват в страните от Бенелюкс и немскоговорящите страни“, заяви Мартин Орнас-Кубаци, вицепрезидент Продажби Централна Източна Европа в SES Video. „Групата M7 разчита на SES да доставя висококачествено съдържание в различни части на Европа в продължение на много години, не само през 19,2 градуса Изток, но и през позиция 23,5 Изток, за да достигне зрителите в Бенелюкс и Централна Източна Европа“.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за