Microsoft се среща с бизнес елита в София на конференция за дигиталната трансформация и иновациите в Dynamics CRM

0
36

Представители на Rolls-Royce показаха стъпките към изграждането на клиентска лоялност чрез по-ефективни услуги, благодарение на решенията на Microsoft

 

 

България е част от серия събития на Microsoft с фокус върху CRM Customer Engagement, които ще се проведат в редица страни от региона, включително Румъния, Чехия и Хърватска.

 

Основните теми по време на срещата в София ще бъдат дигиталната трансформация за по-добри бизнес резултати и иновациите в обслужването на клиенти при Dynamics CRM. В рамките на събитието Стюарт Престън от Rolls-Royce ще сподели подробности от богатия опит на компанията в използването на Microsoft решения за изграждането на лоялност сред клиентите чрез предоставяне на по-ефективни услуги.

 

Партньорството между Rolls-Royce и Microsoft Dynamics има голямо влияние върху авиационната индустрия. Инструментите, които предлага ИТ решението, помагат на авиокомпаниите да следят по-ефективно непланираните закъснения – проблем, струващ им над 20 млрд. щатски долара, както и да пестят от гориво. Крайният резултат е положителен както за пътниците, така и за околната среда.

 

Наскоро старши вицепрезидентът на Rolls-Royce Ник Фарант сподели вижданията си за дигиталната трансформация в авиационната индустрия и как решенията на Microsoft позволяват на компанията да изгражда иновативни бизнес модели. Както самият Фарант казва, Rolls-Royce работят с огромни обеми от данни. В специална демонстрация той показва нагледно как Microsoft решенията позволяват на компанията да обработва и визуализира масивите от информация. „Благодарение на Microsoft Dynamics можем с лекота да събираме данни от различни източници и да ги визуализираме в Power BI”, коментира Фарант.

 

Бизнес решенията на Microsoft Dynamics позволяват на организациите да оптимизират връзката с клиентите, както и да управляват по-ефективно бизнес процесите си. Взаимодействието с клиентите претърпява динамични промени през последните години, като според проучването Customer 2020 до края на десетилетието впечатленията на клиентите ще имат по-голяма тежест в открояването на една марка, отколкото цената и самия продукт. 

 

Изискванията към клиентското обслужване в компаниите са по-високи от всякога. Според Forrester Research, повече от три четвърти от днешните потребители предпочитат да решават проблеми, свързани с продукт или услуга посредством каналите за самообслужване. В резултат на това проблемите, които изискват намеса на представител на компанията, са по-сложни, а отделите по обслужване на клиенти се нуждаят от най-добрите инструменти и технологии за бързо решаване на комплексните случаи.

 

С Microsoft Dynamics CRM 2016, последното издание на решението за обслужване на клиенти, компаниите могат да се фокусират върху бързото и ефективно разрешаване на проблеми, което води до по-добра връзка между отделите за обслужване на клиенти и потребителите.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за