Moto G 100 е най-мощният телефон на Мotorola, който дава сериозна заявка да се превърне в предпочитано устройство от геймърите и истински запалените по мобилната фотография

0
2276

Преди по-малко от месец, Motorola представи своя най-бърз moto g смартфон досега – moto g100. Това е първото устройство от серията, което идва с мобилната платформа на Qualcomm Snapdragon серия 8 и неслучайно привлича вниманието на любителите на гейминга и фотографията, предлагайки комбинация от множеството иновации в себе си.

Една от най-впечатляващите и полезни функционалности цели да впечатли геймърите и истински запалените по стрийминга хора. Това е интеграцията на смартфона с иновативната платформа Ready For на марката, която подсилва потребителското преживяване във всеки един аспект от техническите способности на телефона.

Чрез специален док, moto g100 може да се свърже с всеки голям екран, където светът на мобилните игри оживява по несравним до момента начин

В същото време, видео разговорите със семейството и приятелите се превръщат в реалистични срещи от нов тип, благодарение на иновативна технология, която позволява на потребителите да активират усъвършенствано проследяване на обекта при обаждане и запис. Освен това, технологичните ентусиасти имат възможността да използват мобилните си приложения от екрана на настолния си компютър или телевизор, като по този начин разполагат с още по вече място за работа и игра. Това са само малка част от възможностите на платформата Ready For, която тепърва ще разгръща пълния си потенциал.

Като един от първите телефони в света с най-новата Snapdragon 870 5G мобилна платформа, moto g100 се отличава и със супер бърза 5G свързаност, която му дава най добрата производителност и най-бързата скорост за пренос на данни, виждани досега в телефон от серията moto g

По този начин стриймингът и скоростта на сваляне се осъщес твяват неусетно бързо, а забавянето в преноса на данни остава завинаги в миналото. Бла годарение на това телефонът предразполага безкрайни възможности за мултитаскинг.

Снимка: Дидо Д. /YouTube/ 

Като най-голямо предимство за геймърите изпъква възможността устройството им да съ четава всичко от което те имат нужда – мигновенно телефонът им се превръща в мини компютър за игри, стрийминг и създаване на висококачествено съдържание навсякъде и по всяко време.

Освен за любителите на игрите, най-мощният телефон от серията moto g е атрактивен и за любителите на мобилната фотография. Смартфонът впечатлява с първокласен дизайн, 128GB вградена памет и 64-мегапикселов основен сензор на камерата с ултра-широк обектив

Устройството moto g100 се позиционира обещаващо в сегмента на мобилната фо тография благодарение не само на 4 пъти по-голямата чувствителност на камерата си при ниска осветеност, но и на 16-мегапикселовата си предна камера, които комбинирани в едно устройство го превръщат в перфектен инструмент за улавяне на красиви моменти и изображения с отчетлив детайл, в които обектите сякаш оживяват.

Снимки: Danny Spasov и Stefan Zaharinov /Instagram/ 

Създателите на фотографско съдържание като Милена Димитрова “Meldi” споделят, че това, което най-много ги впечатлява е функцията на широкоъгълната камера в комбинация с кристалното качество на картината от 64-мегапикселов основен сензор с ултра висока разделителна способност и технологията Quad Pixel за 4 пъти по-голяма чувствителност при ниска осветеност. По този начин камерата успява да събере четири пъти повече в един кадър, като позволява да се заснемат панорамни снимки или дори групово селфи в пълен мащаб и детайл.

Снимка: Milena Dimitrova /Instagram/ 

Друга обещаваща функция за създателите на визуално съдържание е технологията Dual Capture, чрез която всеки любител на влоговете може да снима едновременно с предната и задната камера, улавяйки всички страни на историята си, докато технологията Audio Zoom безпогрешно филтрира околните шумове и гласове.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари