За Motorola винаги е било водещ приоритет да се вслушва в потребителите и да им осигурява най-новите иновативни инструменти, които им помагат да се фокусират върху нещата, които са най-важни за тях.

Ето защо платформата Digital Wellbeing на Google ще се поддържа от цялото семейство moto g7, с което се поставя началото на по-мащабна експанзия в портфолиото на компанията, включвайки motorola one. Заедно с Call Screening и нашите ексклузивни функции Moto Experience вашият moto g7 ще ви помогне в още по-голяма степен да се фокусирате върху това, което е най-важно за вас.

Digital Wellbeing

Digital Wellbeing ви помага да разберете и оцените начина, по който използвате своя смартфон, и ви предлага начини да организирате и приоритизирате работата си и при необходимост да се изключите от мрежата, така че да не прекарвате излишно време пред екрана.

Първата стъпка към постигането на дигитално благополучие е информираността. Таблото за управление ви дава подробна информация за времето, което прекарвате с телефон в ръка, колко често ползвате различните приложения, броя на известията, които получавате, и колко пъти отключвате телефона си.

  • С Таймера за приложения можете да настройвате времеви лимити за всички приложения, с които губите най-много време. Когато достигнете определения лимит, иконата на приложението става сива и съответно недостъпна до края на деня.
  • Комбинираните известия за YouTube, контролът на времето за гледане и предварително настроените паузи ви предпазват от това да попаднете в заешката дупка с клипове от YouTube.
  • Можете да настройвате известията, така че да контролирате броя нотификации, които получавате, как и кога да ги получавате.
  • Гласов отговор на текстови съобщения с Google Assistant, така че да не се върнете отново във водовъртежа на дигиталния свят.
  • Предложения за автоматично архивиране в Google Photos, за да почиствате телефона си и да освобождавате място за нови спомени, защото винаги е по-добре да разполагате с повече пространство за съхранение.
  • Подгответе се да си починете с Режим за релаксиране – пригответе и телефона си за сън, като му зададете график за използване на нощен режим или сива скала за цветовете на екрана. Това ще ви напомни, че е време да го изключите и да поспите.
 Call Screening

Motorola направи приложението Call Screening на Google достъпно за цялото семейство moto g7 и motorola one, за да осигури на клиентите си спокойствие по време на работа и да им помогне да повишат своята продуктивност. Когато сте насочили цялото си внимание върху дадена задача, последното, от което имате нужда, е звук от телефона, и то само за да установите, че е рекламно съобщение или спам. С Call Screening можете да накарате Google да отговори вместо вас.      

Лесно е. Просто трябва да изберете опцията Screen call над бутона за отговор или отхвърляне на обаждането. Там можете да генерирате отговори за Google Assistant и този, който ви търси, ще чуе следното съобщение от Google Assistant: “Здравейте, човекът, когото търсите, използва услуга за проверка от Google и ще получи копие на този разговор. Моля, продължете и кажете своето име и защо се обаждате.”*

Научете повече за Call Screening и как да го използвате на Google Support.

Ексклузивни функции Moto Experience

Също както Digital Wellbeing, Motorola продължава да развива възможностите за поддържане на дигитален баланс и благополучие за своите клиенти с функциите Moto Experience – ексклузивен софтуер на Motorola, който им позволява да контролират лесно ползването на смартфона с естествени жестове и движения:   

 Интелигентен екран – имате възможност да хвърлите бърз поглед на известията, без да се налага да отключвате телефона си, за да останете фокусирани върху това, което правите.

  • Обърнете за “Не ме безпокой” – Обърнете телефона с дисплея надолу, за да активирате режим “Не ме безпокой”. Той се изключва автоматично в момента, в който обърнете телефона с дисплея нагоре.
  • Вземете в ръка, за да спре да звъни – ако телефонът ви звъни, просто го вземете в ръка, за да заглушите автоматично звука и да избегнете нежелано прекъсване.

Научете повече за ексклузивните функции Moto Experience, които правят ежедневието по-лесно, тук.

С Digital Wellbeing, Call Screening и ексклузивните функции Moto Experience на вашия moto g7   телефон или motorola one можете да се фокусирате върху нещата, които са най-важни за вас.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за