motorola one vision: най-добрата ни камера досега, благодарение на иновативната технология Quad Pixel

0
318

Само преди месец, Motorola представи последния си продукт, разполагащ с най-добрата moto камера до момента – motorola one vision. Телефонът, който направи нощните снимки достъпни за потребителите. Телефонът, който разширява възможностите ви, така че да получите впечатляващи кадри по всяко време на денонощието.

90-годишната ни история доказва, че Motorola винаги е била с едни гърди напред в иновациите и в стремежа си да отговаря първа на очакванията и желанията на своите потребители. От това да направи възможна комуникацията от Луната до Земята през лансирането на иконичния телефон с капаче, който всички обичаме и познаваме, до днес, когато пионерският дух на компанията продължава да вдъхновява.

Технологията Quad Pixel

motorola one vision пристина на пазара с най-новата технология – Quad Pixel – термин, разработен от отдела за проучвания и разработки на компанията. Целта е била да се замени трудния и неразбираем термин “pixel binning”. Екипът осъществява широкообхватно проучване, което доказва необходимостта от опростена терминология, която на потребителски език ще обясни на хората ползата от новата технология.

Технологията Quad Pixel комбинира четири пиксела в един голям, 1.6µm  пиксел, което допринася за създаването на впечатляващи снимки, особено при ниска осветеност.  В комбинация с оптичната стабилизация (OIS), снимките няма да бъдат неясни или размазани дори и през нощта.

48 МР сензор е от съществена важност, тъй като е с цели 28% по-голям от сензорите на редица флагмани, предлагани на пазара към днешна дата. Благодарение на Quad Pixel технологията този 48 МР сензор притежава четири пъти по-висока светлочувствителност Резултатът е повече от удивителен – невероятно ясни 12 МР снимки и значително подобрено представяне при ниска осветеност.

Селфита, готови за Instagram

В допълнение, можете да бъдете напълно спокойни, че на портретите ви ще изглеждате повече от добре и то при всякаква светлина, благодарение на 25 МР предна камера, боравеща отново с Quad Pixel технологията. Имате възможност да изберете размера на пиксела, съобразно условията, а камерата гарантира ясни снимки с отлично качество всеки път.

Усъвършенствани функции с изкуствен интелект

Не е необходимо да похарчите цяло състояние, за да правите  снимки като “произведение на изкуството” с мобилното си устройство. Камерата на motorola one vision разполага с усъвършенствани от изкуствен интелект функции, осигурени от самообучаващите се възможности на  8-ядрения процесор.

  • Night vision режим – ясни и ярки снимки с отлично качество и цветове
  • Auto Smile снимка – никога няма да изпуснете перфектния момент за групова снимка.
  • Умна композиция – защото кой може да помни “правилото на третините” за всяка снимка?
  • Портретен режим – можете да създавате висококачествени снимки при всякакви условия на осветеност

motorola one vision е наличен на нашия пазар във Technopolis и LES на препоръчителна цена от 599 лв. на свободна продажба и ексклузивно във Виваком с абонаментен план от 349.98 лв. или 17.98 лв на месец.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари