PEUGEOT наелектризира Седмицата на дизайна в Милано 2019

0
207
За пореден път PEUGEOT ще присъства на Седмицата на дизайна в Милано – водещото годишно международно събитие, посветено на света на дизайна. PEUGEOT DESIGN LAB са сътворили завладяващо светлинно и звуково шоу, което потапя посетителя в уникално артистично преживяване, изразяващо електрическия преход на PEUGEOT.
В основата на това шоу е монументалният посланик на Марката. Петметровата скулптура на Лъва е обградена от прайд от 40 негови „малки братя“ с реален размер.

Новите PEUGEOT 208 и e-208 също ще бъдат почетни гости на тазгодишната Седмица на дизайна в Милано, наред с PEUGEOT e-LEGEND CONCEPT и селекция електрически велосипеди на PEUGEOT Cycles.

Седмицата на дизайна в Милано ще се проведе от 8 до 14 април в известния квартал Zonа Tortona.

Ексклузивно за Седмицата на дизайна в Милано: PEUGEOT DESIGN LAB са създали динамично светлинно шоу с участието на монументалния посланик на PEUGEOT. Впечатляващ спектакъл от двуцветни сини и зелени светлинни графики резонира по гигантските изваяни очертания на Лъва.  Публиката ще има възможност да се разходи сред прайд от 40 лъва, които обграждат своя по-голям брат. Тази артистична електрификация на посланика на PEUGEOT е проектирана да символизира визията на Марката за електрическо бъдеще. Вдъхновена от своята 208-годишна история, PEUGEOT гледа напред към тази нова ера и новите възможности, които тя ще донесе.

Лъвът на PEUGEOT олицетворява гордостта, силата и високите постижения на Марката. Той е създаден от PEUGEOT DESIGN LAB, студио за глобален бранд дизайн, което работи с външни клиенти за проектиране на продукти, услуги и изживявания във всички неавтомобилни сектори.

Публиката ще бъде посрещана от PEUGEOT e-LEGEND CONCEPT.

Защото скуката не е част от нашето ДНК, защото независимост не се римува с монотонност, защото енергийният преход няма да заличи 120 години автомобилна история, PEUGEOT създаде e-LEGEND CONCEPT. Тази вълнуваща визия за бъдещето на удоволствието от шофирането приема облика на желан и емблематичен автомобил. Използвайки реалистичен и ултрамодерен модел, тази проекция на автомобила на бъдещето подсилва гените и елегантността на наследството на Марката PEUGEOT.

PEUGEOT e-LEGEND Concept е въплъщение на оптимистично, силно желано бъдеще: 100% електрическо, автономно и свързано.

Новият PEUGEOT 208 ще направи своята италианска премиера на Седмицата на дизайна в Милано 2019.

Светът се променя и бъдещето крие много въпроси. В автомобилния бранш, както и в много други области, новите предизвикателства търсят подходящи решения. Надграждайки своята 208-годишна история, PEUGEOT подхожда спокойно и практично към ерата на енергийния преход, като предлага вълнуваща и същевременно уверена визия за бъдещето: #UNBORINGTHEFUTURE.

Новият PEUGEOT 208 е нов елемент в тази визия: той утвърждава един младежки облик и излъчва енергия, спонтанност, които отразяват ценностите на PEUGEOT – високи очаквания, стил и емоция. Неговият пъргав външен вид е олицетворение на весела, спортна жизненост, изпълнена с обещание. Елегантният, качествен дизайн му придава първокласен външен вид, който съответства идеално на стратегията на PEUGEOT за препозициониране към луксозния клас автомобили. Новият PEUGEOT 208 е в сърцето на B сегмента, носейки свой собствен принос към онова, което прави гамата PEUGEOT толкова успешна: утвърден дизайн в съчетание с отличителни иновации и технологии.

Визията на PEUGEOT за електрическо бъдеще не е ограничена само до автомобилите, PEUGEOT Cycles също ще представи:

 

  • LU01: легендарен велосипед с фиксирана предавка
  • e-Legend (eLC01): Миналото среща бъдещето в този електрически велосипед, проектиран от Peugeot Design Lab. e-LEGEND съчетава емблематичния дизайн на PEUGEOT CYCLES с най-новата технология за електрически силов агрегат
  • Сгъваем електрически велосипед eF01: Съдържащ иновативна система на сгъване и електрически мотор, този велосипед е проектиран да бъде върховното решение за мобилност за последната част от пътуването.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за