Samsung и Red Bull с предизвикателство към зрителите да „видят голямата картина“ с ново екстремно спортно видео

0
92
Видеото демонстрира възможностите на телевизорите с голям QLED екран да пресъздават вълнуващи видеа, като това с легендарния скейтбордист Педро Барос

Samsung Electronics Co., Ltd. представи нов видеоклип за екстремни спортове в сътрудничество с Red Bull и легендарния бразилски скейтбордист Педро Барос. Озаглавено „Виж голямата картина“, новото видео кани зрителите да се насладят на тръпката и интензивността на скейтбординга, показвайки движенията на Барос на специално изградена за целта конструкция, вдъхновена от най-емблематичните световни скейт съоръжения, като тези в Барселона и Ню Йорк.

Следвайки успеха на първото сътрудничество между Samsung и Red Bull в областта на екстремните спортове, озаглавено „Виж неочакваното“, новата концепция подчертава тръпката и адреналина на скейтборда, като същевременно демонстрира възможностите на QLED телевизорите на Samsung.

QLED телевизорите, достигащи до ултра-големи размери, с екрани вариращи от 65 до 88 инча, могат да покажат най-дълбоката и с реалистично качество картината, улавяйки всички цветове и движения.

„На ултра-големия QLED екран зрителите ще бъдат напълно потопени в емоцията, докато гледат видеоклипа „Виж голямата картина“ с Педро Барос, който се представя в пълната си мощ. Развълнувани сме, че отново си партнираме с Red Bull, за да демонстрираме брилянтното качество, с което екстремните спортове могат да бъдат пресъздадени на екрана“, каза СонгХий Хан, вицепрезидент на Visual Display Business в Samsung Electronics. „Партньорства с марки като Red Bull имат съществена роля в осигуряването на вълнуващо съдържание за потребителите, оптимизирано за премиум телевизионно гледане, което ще ни помогне да разширим телевизионната QLED гама“.

Във видеото зрителите виждат моменти от изграждането на виртуален двуетажен вътрешен скейт парк

По време на скоковете на Барос през различните конструкции, се разкрива ново естетическо измерение, вариращо от смелата архитектура на Барселона и топлината на африканската пустиня до бетонните джунгли на Ню Йорк и Сан Франциско. В дизайна на виртуалния скейт парк се включват световно известни художници, като RYNoART, Steve Fawler, Kirsten Poulsen, Sophia Langner, Marco Reinhardt, PTLN, NXT LVL и C-Bass. Работа им бе реализирана само за осем седмици от Starelation и неповторимия строител на рампи Andreas Schutzenberger.

Звездата на видеото Педро Барос е международна спортна знаменитост, известна с шест златни, три сребърни и един бронзов медал на X-Games. Той е един от най-добрите скейтбордисти, като печели Световната купа по скейтборд в четири последователни години от 2010 до 2013 г. и е трети през 2014 и 2015 г.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари