Samsung стартира портал за маркетингова поддръжка и решения за печат, за да помогне на търговските си партньори да развиват бизнеса си

0
23

Порталът за маркетингова поддръжкана Samsung Electronics включва актуални и подходящи маркетингови материали, за да помогне на търговците и търговските партньори в развитието на бизнеса си

 

Samsung Electronics стартира своя нов портал за маркетингова поддръжка на решения за печат, за да помогне на настоящи и бъдещи търговци и търговски партньори да растат, да създават и да се възползват от възможностите на бизнеса.

 

 

Порталът за маркетингова поддръжка предвижда да предоставя актуални маркетингови материали за устройства и решения за печат на Samsung, като така ще помогне на партньорите на Samsung да бъдат информирани за предстоящите и най-нови разработки в печатната технология.

„Ние в Samsung Electronics вярваме, че нашите партньорства с търговци са жизненоважни за общия ни успех“, каза Дейвид Сонг, старши вицепрезидент на Printing Solutions Business в Samsung Electronics. „Ние помагаме на нашите търговски партньори да предлагат и продават по-стратегически нашите продукти, с оглед на потребностите на техните собствени клиенти и по този начин ние гарантираме, че и те могат да развиват своя бизнес по-ефективно.“

Важно е, че голяма част от съдържанието може да се редактира, позволявайки на партньорите на Samsung свободно да разработват своите маркетингови материали, насочвайки ги към специфичните нужди на своите клиенти като същевременно спазват изискванията на марката.

Освен, че всички брошури са във формат за редактиране, те ще разполагат и с функция за виртуална конфигурация, която позволява на потребителите да конфигурират копирна машина с различни опции и да виждат как ще изглежда крайният продукт.

Също така, порталът за маркетингова поддръжка ще осигури на Samsung и неговите партньори повече възможности за сътрудничество чрез провеждане на онлайн събития, на които те ще имат възможност да обсъдят своя съвместен маркетинг и стратегии за продажба.

Порталът отразява постоянния ангажимент на Samsung за сътрудничество със своите партньори за постигане на общ растеж. Той е и допълнителна част от цялостната система на Samsung за подпомагане на бизнес партньори.

Порталът работи във връзка с Technical Support Portal и Samsung Printer Diagnostic System, за да подкрепи продажбите и осигури маркетинг подкрепа, както и техническа поддръжка. Освен това, неговата подробна библиотеката с маркетингови материали (Marketing Materials Library) предоставя допълнителна продуктова информация за моделите от Samsung Print каталога, който включва всички принтиращи устройства и решения за печат на Samsung.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за