Samsung Electronics представя иновативни технологични дисплеи за авиацията на изложението „Пътнически терминал” 2015

0
27

Samsung Electronics ще представи пълен набор от иновативни Samsung SMART Signage решения по време на първото си до момента участие на международното изложение „Пътнически терминал” (Passenger Terminal Expo – PTE), което се провежда от 10 до 12 март 2015 г в Париж. Като изложител на водещото в света изложение и конференция за летищни терминали Samsung Electronics (щанд 2000) ще представи най-новите си digital signage и B2B дисплей решения, които дават възможност на авиокомпаниите, летищата и търговските обекти да предоставят на пътниците информация в реално време, като същевременно подкрепят собствените си марки.

В подкрепа на мисията на изложението да свързва експертите в сферата на авиацията със съвременни и модерни системи, услуги и продукти за по-ефективни ежедневни дейности, Samsung Electronics предлага адаптивни технологии, които подобряват изживяването от пътуването. Сред тях са smart signage за вътрешни и външни условия, видео стени, дисплеи за полет на информация и др. Тези технологии предоставят актуално, информативно съдържание, като в същото време позволяват на бизнеса да оптимизира оперативните разходи. Чрез атрактивни дисплеи терминалните оператори могат да отговорят адекватно на нуждите на пътниците от по-ефективна информация и съобщения, които да направят престоя на летището възможно най-бърз, удобен и бюджетно ефективен.

„Непрекъснатото развитие и растеж на авиационната индустрия изисква от авиокомпаниите, летищата и терминалните търговски обекти да инвестират в модерна дисплей инфраструктура, за да посрещнат нарастващите нужди на пътниците, без да се налага да правят значителни оперативни разходи – заяви Сеог-ги Ким, старши вицепрезидент, Visual Display Business, Samsung Electronics. – На PTE 2015 ние показваме своята визия за иновативно, интерактивно бъдеще чрез най-съвременни дисплей решения, които разширяват възможностите на транспортния пазар. Днешните пътници очакват помощ и намеса в реално време, за да се справят в потенциално предизвикателната летищна среда. Нашите дисплей технологии осигуряват детайлни, икономически ефективни решения, които партньорите ни от транспортния сектор могат да използват, за да генерират растеж и доверие от страна на клиентите.“

На PTE 2015 Samsung Electronics планира да представи различни B2B дисплей технологии, които да подпомогнат сектора на въздушния транспорт, в това число:

 

  • Директно осветени LED видео стени (UD55D-P), притежаващи новата модерна технология на Samsung Color Expert Technology, която подобрява видимостта чрез иновативен тунинг, хардуер за цвета и калибриране.
  • Digital signage дисплеи от серия OMD полувъншни и серия OHD външни, проектирани да подпомагат авиокомпаниите, летищата и терминалните търговски обекти да създават съобщения с брилянтно качество чрез LED BLU дисплеи с висока видимост и енергоефективност; дисплеите предлагат гъвкави възможности за инсталация, опериране и поддръжка, благодарение на които могат лесно да се излъчват мощни и атрактивни послания – дори и при по-трудни условия.
    • Прахо- и водоустойчиви, дисплеите от серия OHD притежават сертификат IP56 за превъзходно представяне и надеждност.

 

  • UHD широкоформатни дисплеи (LFD) като 85-инчовият QM85D, който предлага оптимизирани и лесни за употреба решения за ритейлъри, опериращи на летищни терминали, които разчитат на дигитално съдържание, за да привлекат вниманието на пътниците.
  • Samsung SMART Signage дисплеи, предлагащи безкомпютърно сензорно управление, което превръща екраните в интерактивни решения за таргетирано търсене на съдържание, включително със смарт меню борд.
  • Професионален клас signage дисплеи, които демонстрират летищно съдържание в реално време и правят актуализирането на полетната информация по-удобно, надеждно и непрекъснато.
    • Показаните дисплеи включват: серия DHD (повърхност с ниско ниво на отблясъци, ползване 24/7), серия PEC (антирефлексна повърхност, ползване 24/7) и серия DMD (повърхност с ниско ниво на отблясъци, ползване 16/7)
0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари