SAP разкрива финалистите от HR Innovation Challenge CEE 2017

0
46

Българската компания MentorMate е сред седемте финалисти, които ще присъстват на SuccessConnect в Лондон, където ще споделят творческите си подходи към човешките ресурси. Носителят на Голямата награда ще бъде обявен на 13 юни.

 

HR Innovation Challenge CEE, конкурс за HR лидери от Централна и Източна Европа, организиран с подкрепата на SAP SuccessFactors, обяви финалистите си. След внимателно разглеждане на подадените предложения от целия регион бяха избрани седем финалисти – представители от Полша, Чехия, Словакия, Унгария и България. Техните автори ще присъстват на значимата регионална HR конференция SuccessConnect London, която ще се проведе от 12 до 14 юни и на която ще бъде обявен носителят на Голямата награда.

 

Целта на конкурса HR Innovation Challenge CEE е представянето и популяризирането на лидерството, креативността и иновациите в човешките ресурси, идващи от Централна и Източна Европа. Седемте финалисти не само са създали новаторски подходи към много реални HR предизвикателства, но и доказват дългогодишното ми убеждение, че този регион е невероятно творчески и с големи знания и опит „, каза Деймън О’Нийл, ръководител Бизнес развитие на SAP SuccessFactors в Централна и Източна Европа.

 

Финалистите в HR Innovation Challenge CEE 2017 са:

  • IKEA Retail Poland – Малгорзата Боченек, заместник-директор Човешки ресурси за страната (Полша), проект: “IKEA като ДОБРИЯТ СЪСЕД – Срещи и ВЗАИМНО ОПОЗНАВАНЕ”
  • Techland – Паулина Баста, директор Човешки ресурси (Полша), проект: “Посланици на Techland ” и Менторски Програми
  • BT (British Telecommunications) регионален оперативен център в Унгария – Сжаболич Келемен, отговорен за набиране на персонал в областта на HR иновациите (Унгария), проект: “Интервю в дома ви в неделя следобед?!” – Как ВТ подобри процеса по селекция на кандидатите в Унгария
  • LENOVO – Йетро ДиМео, отговарящ за набиране на таланти за Централна Европа и набиране на персонал чрез социални медии за Европа, Близкия изток и Африка (Словакия), проект: Наемане чрез социални мрежи
  • CEMEX Services Group – Алжбета Аксман, директор Човешки ресурси (Чехия), проект: Мислейки, Работейки, Живеейки ПЪРГАВО
  • Avast – Мартин Петртил, ръководител проект Човешки ресурси (Чехия), проект: Повишаване на ефективността на процесите и дейностите, свързани с човешките ресурси
  • MentorMate Bulgaria – Даниела Назим, мениджър Човешки ресурси (България), проект: “Запазване на семейството заедно”. Проектът е отличен от журито заради креативния подход на HR екипа за подобряване на сътрудничеството и отборната работа сред многочисления екип на компанията, което респективно е довело до директен положителен ефект върху бизнеса и цялостната атмосфера в организацията.

Всички изброени по-горе финалисти получават безплатни пропуски за SuccessConnect в Лондон с основни теми: Здраве, Благосъстояние и Conversational HR, включително машинно обучение и изкуствен интелект, както и целодневен HR Digital Transformation Design Thinking семинар със SAP SuccessFactors експерти. Един от финалистите ще спечели Голямата награда – сесия на място с екипа и цялата компания на победителя с Кун Гонисен, бившия треньор на Ким Клайстерс, получил международно признание за треньорските си умения.

SuccessConnect в Лондон – познания, създаване на контакти и прилагане на практика на дигиталната трансформация в областта на човешките ресурси

Тридневното HR събитие на годината предлага над 100 сесии, които ще помогнат на специалистите в областта да разберат текущата ситуация в компаниите, начина, по който се развиват техните стратегии в областта на човешките ресурси, и как SAP SuccessFactors им помага в това. Те ще имат възможност да  разширят експертните си познания за решенията SAP SuccessFactors – от базов HR, през ведомости, до управление на таланти, както и ще получат информация за пътната карта и продуктовата стратегия на компанията, ще създадат нови контакти и ще се забавляват със своите колеги.

За повече информация посетете SAP News Center. Последвайте SAP в Twitter на @sapnews


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари