SAP създаде дигитален асистент с машинно обучение за служителите в

0
315
Този месец, по време на събитие в Лас Вегас, SAP обяви две ключови разширения за SAP SuccessFactors HCM Suite, които целят да опростят работното ежедневие на служителите в компании и  да подобрят продуктивността им.

Новият дигитален асистент за SAP SuccessFactors solutions използва машинно обучение и предоставя на всички служители възможност за персонализирано изживяване, като ги насочва в предприемането на конкретни действия, въз основа на вербални или писмени въпроси или команди. Към момента работи само в бета версия за избрана група от клиенти.

Дигиталният асистент учи и разбира това, което служителят търси, давайки му възможност да открие нужната информация и да предприеме действия през диалогичния интерфейс, без човешка намеса. Може да се използва от десктоп или мобилни устройства, като също така е интегриран в платформи за съвместна работа, като например Slack и Microsoft Teams и се свързва безпроблемно с инструментите, които служителите вече използват ежедневно.

С помощта на дигиталния асистент HR ръководителите вече могат да прилагат интелигентен и автоматизиран начин на работа, за да получават отговори и обратна връзка от служителите, както и да поставят или изпълняват задачи, свързани с HR

Така например, HR отделът може лесно да даде по-бърз отговор на въпроси от страна на новоназначени служители, мениджърите могат да определят бонуси с лекота, а служителите могат бързо да въведат изработеното от тях време.

„Бъдещето на HR приложенията е мобилно и интелигентно,  и включва всички начини, по които можем да взаимодействаме с различните инструменти – както писмено, така и вербално. Преодолявайки  пропастта между това как служителите използват технологиите у дома и как прилагат нейните възможности на работното си място, нашият нов дигитален асистент прави взаимодействието с HR структурите лесно, бързо и продуктивно“, каза Президентът на SAP SuccessFactors Грег Томб.

Наред с дигиталния асистент, SAP анонсира и изцяло преработено Android приложение, в партньорство с Google, както и отворена SAP SuccessFactors общност, базирана на специални и лесни за използване приложения, създадени да се справят с най-критичните въпроси, пред които са изправени HR професионалистите и бизнес лидерите днес. С този подход SAP SuccessFactors събира на едно място различни по големина организации – от големи компании до стартъпи, за да създаде „лесни решения за големи проблеми“.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари