fbpx
8.9 C
София

SAP NOW обяви носителите на призовете CEE SAP Quality Awards 2019 в Прага

Най-четени

Компании от България, Украйна, Словения и Чехия притежават най-успешните проекти по интегриране на софтуер на SAP, демонстрирайки какво означава една организация да бъде интелигентно предприятие

SAP SE обяви резултатите от единадесетите годишни награди SAP Quality Awards за региона на Централна и Източна Европа. Резултатите бяха обявени по време на конференцията SAP NOW в Прага, която засегна теми от дигиталния бизнес. Златните медалисти в категориите Бизнес Трансформация и Иновация са от България и Украйна, а носителите на сребърни и бронзови медали са компании от Словения, Украйна и Чехия.

Престижните SAP Quality Awards са признание към клиентите на компанията, които чрез прилагане на принципите на SAP за качество са достигнали и надхвърлили критериите за успешно внедряване на решенията на SAP. Всички наградени организации показаха, че могат да планират, задействат и управляват успешно процесите по внедряване. По този начин предприятията улесняват бизнес процесите си и осъществяват внедряването по бърз и бюджетен начин, като доставят бизнес стойност на компанията.

 „Проектите, които спечелиха, са примери за сериозни процеси по внедряване, които изискват много труд и посвещаване. Този успех е въпрос на работа в екип и в този ред на мисли партньорите по внедряване играят ключова роля.. SAP Quality Awards обаче не е просто конкурс за най-добър проект. Той е платформа на която да споделиш опит и да се учиш от успехите на другите. Поздравявам всички победители, които вече имат най-голямата награда- успешен бизнес и конкурентно предимство. Пожелавам им да надграждат своето постижение и да продължат да бъдат интелигентни предприятия,“ коментира Жири Синачек, директор на отдела SAP CEE Quality.

 Следните CEE проекти бяха наградени:

 

  Медал Компания Държава Project scope Индустрия Партньор по внедраването
Категория „Бизнес Трансформации“    
 
Златен
Metinvest Holding, LLC Украйна SAP SuccessFactors внедраване в широк мащаб – Калибриране на представянето и целите, както и годишно оценяване на 30,000 служители. Амбициозен бизнес пример за надхвърлени очаквания за успешен проект. Минно инженерство, металургия и мелнични продукти Ecopsy Consulting and METINVEST DIGITAL, LLC
 
Сребърен
Petrol d.d., Ljubljana Словения Широкомащабен проект за внедряване на SAP S/4HANA, SAP IS-U, SAP Billing and Revenue Innovation Management за 4,600 потребители. Нефт и газ Sapphir d.o.o.
 
Бронзов
Bernhardt Fashion CZ, s.r.o. Чехия SAP S/4HANA и уникалното разширение за Made2Measure модната индустрия / в процес е и внедряването на Customer Experience Commerce. Мода, Облекло MIBCON a.s. and MIBCON SK s. r. o.
Категория „Иновации“        
 
Златен
Sopharma Trading AD България SAP SuccessFactors – Performance&Goals, Employee Central, Compensation за 1,400 потребители / в процес на интегриране е и Recruiting, Learning, Workforce Planning. Фармация Digital Lights Ltd.
 
Сребърен
Metinvest Holding, LLC Украйна Миграцията на 600 сървъра / 15 производствени ландшафта към SAP HANA Enterprise Cloud & integration to SAP Ariba, SAP SuccessFactors, SAP C/4HANA, Analytics cloud and legacy системи чрез внедряването на SAP Cloud. Mining, Metallurgy & Mill Products Infopulse and SAP
 
Бронзов
Litostroj power d.o.o. Словения Greenfield SAP S/4HANA като първоначална производителна система за 20 първи потребители в новооткрития им клон в Турция и HQ, и в същото време като шаблон за развитието на цялата компания. Индустриални машини и компоненти CNT Management Consulting AG

 

За да бъдат избрани в категорията ,,Бизнес Трансформация,“ компаниите трябва да покриват поне две от следните изисквания: повече от 500 потребители на внедреното решение, повече от 6 месеца продължителност на проекта и повече от 900 дни човешки труд по внедряването. В рамките на категорията ,,Иновация,“ поне един от двата критерия трябва да бъдат изпълнени: иновативна употреба на бизнес решението или интегриране на софтуер от SAP и/или разгръщане с включени най-модерни технологии от вида: Artificial Intelligence, Machine Learning, Data Intelligence, Big Data, IoT, Analytics, Robotic Process Automation или Blockchain.

Победителите бяха излъчени от жури, съставено от външни и SAP експерти, които оцениха кандидатите на базата на набор от критерии, сред които: управление на проекта, време и финансов ресурс, отделен за внедряването му и бизнес ползи, набавени от самия проект. Двамата златни медалисти от основните категории Metinvest Holding и Sopharma Trading ще представят CEE региона на конкурса в Европа, Близкия Изток и Африка. Там те ще се състезават с излъчените победители от очаквани стотици номинации.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини