SDC18: Какво разбираме под свързан начин на живот – и какво означава това за теб

0
115
Материалът е базиран на речта на DJ Koh на SDC18

На миналогодишната конференция за разработчици на Samsung говорих за визията ни за свързан начин на живот и разказах за някои от невероятните изживявания, които стават възможни, когато обединим различните устройства. Обявяването на SmartThings положи първата ни голяма стъпка към създаването на това бъдеще.

Толкова много неща се случиха оттогава. През изминалата година нови технологии като 5G, които някога са били експериментални, станаха търговски достъпни; нарасналите способности на AI, които някога изглеждаха невъзможни, вече са на реалност; и SmartThings се превърна в най-широката отворена платформа за IoT в света.

Това ни води до тук, където сме днес – на прага на нова епоха за открития и изобретения

Време, в което интелигентните услуги свързват хората с необходимите инструменти и търсените от тях изживявания; време на невероятни икономически възможности, изградено върху нови виждания за това как работи светът и какво искат потребителите; и време, в което платформи за IoT като SmartThings ни водят отвъд ерата на мисленето за свързан живот в епохата на реални решения за потребителите.

С голяма гордост мога да кажа, че Samsung е водеща сила за отбелязания напредък и постави основите на тази нова ера

В допълнение, към разширяването на SmartThings, представихме AI иновации, които предефинират производствените процеси, станахме пионери в разработването на 5G технологии и дори създадохме първата в света потребителска 5G мрежа.

Партньорствата ни и, разбира се, подкрепата от разработчиците,  играха ключова роля за достигането ни до тук: 5G свързаност, която води до създаването на реални интелигентни градове, интелигентни домове и автономни автомобили; и устройства, които са достатъчно защитени и мощни, за да променят взаимодействието помежду ни и света около нас.

Тазгодишната конференция за разработчици на Samsung (SDC18) отбеляза голяма крачка напред към представянето и използването на иновативни технологии в създаването на крайни продукти

Или, както ние в Samsung казваме: следващата стъпка към превръщането на бъдещето в реалност тук и сега.

Тук в SDC18 представяме нови инструменти за разработка на SmartThings, които ще покажат истинската стойност на свързания начин на живот, подобрения в Bixby платформата, която ще добави силата на AI в повече продукти и услуги, и нови концепции за хардуера и интерфейса на мобилните устройства.

Всеки нов продукт и нововъведение прави нашата технологична екосистема все по-стабилна и силна, и в крайна сметка ще ни помогне да създадем нов свят с уникални възможности и изживявания за всеки.

Наистина вярвам, че стоим на повратна точка в нашата индустрия. Новото поколение технологични открития предполагат развитие с темпове, които не сме виждали преди и създават нови възможности в мащаб, който надхвърля въображението. Потенциалът да се промени живота на хората никога не е бил по-голям и възможностите никога не са били по-вълнуващи.

SDC18 има за цел да се възползва от тези възможности. С помощта на партньори и разработчици, които споделят нашата ангажираност към иновациите, ние ще създадем и подкрепим екосистема за отворените иновации, която обхваща всеки аспект от живота на хората. С нетърпение чакам да видя как технологиите, които показваме в момента в SDC18, ще бъдат използвани, за да създадат едно ново бъдеще.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари