Sony Computer Entertainment Europe и Sony Mobile – официални партньори на UEFA Champions League

0
10

SCEE и Sony Mobile подписаха спонсорска сделка до 2018 г.

Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) и Sony Mobile Communications днес потвърдиха тригодишно глобално партньорство като официални партньори на УЕФА Шампионска лига за сезоните 2015 до 2018 г. Това споразумение ще включва Суперкупата на УЕФА 2015, 2016 и 2017, както и финалите на УЕФА Шампионска лига – жени и финалите на УЕФА Юношеска лига.

PlayStation е дългогодишен официален гейминг партньор на УЕФА Шампионска лига. Продължаването на това спонсорство показва трайната ангажираност към най-престижния клубен футболен турнир в Европа, който се обвързва с марката, предоставяща изключително съдържание и гейминг изживявания на милиони фенове.

Джим Райън, президент и главен изпълнителен директор на Sony Computer Entertainment Europe, заяви: “Партньорството с УЕФА и УЕФА Шампионска лига е изключително важно за нас и го смятаме за много естествено за марката и аудиторията ни. Много се радваме, че можем да продължим сътрудничеството си за нови три години и очакваме с нетърпение да донесем много нови, забавни и вълнуващи изживявания на нашите геймъри – един уникален за PlayStation подход към УЕФА Шампионска лига.”

Със своята иновативна линия смартфони и таблети Xperia, както и неповторими SmartWear продукти, Sony Mobile има уникалната възможност да ангажира феновете – както на стадиона, така и на дигиталното поле, чрез обогатяващи мобилни изживявания и съдържание.

Във връзка със спонсорството Денис ван Ший, главен търговски директор на Sony Mobile, сподели: “УЕФА Шампионска лига е апогеят на клубния футбол и ние много се радваме, че ще имаме възможността на осигурим на феновете по целия свят изключителни начини да се наслаждават и споделят страстта си от тази игра.  Тази престижна глобална платформа ни дава възможност да разширим обхвата си и да достигнем до нови публики, като им предоставяме наистина ангажиращи и поглъщащи мобилни изживявания.”

Като официални партньори PlayStation и Sony Mobile ще получат разширени права за мачовете, тренировъчните сесии преди срещите, медиите, специалните зони, събитията, включително финала, както и ексклузивно дигитално партньорство на UEFA.com.

Ги-Лорен Епщайн, маркетинг директор на UEFA Events SA, коментира споразумението: “Много се радваме, че Sony разшири спонсорството си и ще продължим да работим тясно с PlayStation, а сега приветстваме и Sony Xperia в партньорството. Това ще даде възможност на революционните забавления да достигнат до феновете по целия свят чрез партньорството с УЕФА Шампионска лига.”

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за