Sygic, водещото в света приложение за GPS навигация, вече предлага и функция за пълнотекстово търсене

0
191

Sygic, водещото в света приложение за GPS навигация с над 150 милиона потребители в цял свят, пуска ново пълнотекстово търсене, за да подобри още повече своето впечатляващо приложение за навигация. Пълнотекстовото търсене дава възможност на потребителите да намират местоположенията по-бързо, по-лесно и с по-малко суетене.

С подобреното си пълнотекстово търсене Sygic отново ще превърне пътуването с автомобил в забавление. Новото надграждане с обновени карти е безплатно за всички потребители. То работи и с функцията на Sygic за точки от интерес, която дава възможност на водачите да виждат оценки от Foursquare и Yelp, както и данните за контакт, работното време и дори ценовата категория.

„Всяка нова функция е вълнуващо предизвикателство за нас и предоставя допълнителни ползи за нашите потребители. Приложението разчупва границата между стандартен софтуер за навигация и платформа за ежедневно използване. Искаме да помогнем на нашите потребители да стигнат до работа, да намерят най-добрата възможност за настаняване и дори да заредят автомобилите си с най-евтиното гориво“, каза Михал Щенкл, главният изпълнителен директор на Sygic.

Освен това най-новата версия на функцията Smart Bluetooth на Sygic дава възможност на приложенията под Android да питат автоматично потребителите дали искат да използват навигация до дома си, когато влязат в автомобила след работа. Задайте местоположението на дома/работата и часовете, в които ги напускате, и устройството ще свърши останалото. GPS навигацията от Sygic с информацията си за трафика в реално време помага на потребителите да избягват забавянията по пътя, а освен това намира и най-краткия път до дома.

One Tap Navigation (Навигация с едно натискане) на Sygic е нова уникална функция за потребителите на Android. Тези клиенти ще имат възможност да запазят местоположението на екрана на смартфона си (например Маркет стрийт в Сан Франциско) и ще могат по всяко време да си осигурят навигация до там с едно натискане. Водачите ще могат да запазват повече адреси на екрана си, например Мама, Татко, Баба, Университета, 5-то авеню в Ню Йорк. Това пести време на потребителите, защото те могат да си осигуряват навигация директно от екрана на смартфона си с едно натискане.

 

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари