Tenda обяви локална наличност на премиум модела AC10U

1
365
Tenda Technology, един от водещите производители на мрежово оборудване, обяви локална наличност на своя премиум WL рутер AC10U за българския пазар. Устройството ще се предлага на цена от около 90 лв. с ДДС с 24-месечна гаранция от официалния дистрибутор Most Computers.

Моделът разполага с богат интерфейс, включващ 5 порта, един от които USB , както и 4x5dBi външни Omni антени. Осигурена е съвместимост с най-новия 802.11ac Wave 2.0 WiFi стандарт. Работните честоти са 5GHz и 2.4GHz със скорост съответно от 867Mbps и 300Mbps. Двубандовият рутер разполага с мощен 1-гигахерцов процесор и 128MB DDR3, които гарантират максимално силен и постоянен WiFi сигнал и оптимална енергоефективност.

Функционалният USB интерфейс поддържа споделяне на мултимедийно съдържание и разширения за принтер докато наличният PPPoE протокол позволява мигриране на потребителските данни от оригиналния рутер. Допълнителните функционалности, които ще са полезни за потребителите, включват MU-MIMO, Beamforming+ и APP Management.

Благодарение на технологията MU-MIMO, AC10U може да комуникира с множество безжични WiFi устройства като оптимизира скоростта и покритието. Пространственото филтриране или Beamforming+ отговаря за преноса на сигнал в определена посока и елиминира околните смущения. Приложението Tenda WiFi предоставя възможност за онлайн ъпгрейд и отдалечено управление на мрежата и свързаните устройства, както и информация за използването в реално време.

Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови
Отзиви
Всички коментари
Станислав
Станислав
2 години

Трябва ми нещо такова, но този модел има малко портове, а не ми се слага и суич. Сега им гледах предложенията и не можах да си намеря нещо гигабитово с да кажем осем порта. Имате ли идея за подходящ гигабитов модел?