TP-Link препоръчва 7 устройства, подходящи за подаръци през празничния сезон

0
415
За празниците TP-Link пуска на пазара новата система Mesh Wi-Fi Gigabit Deco M4

Независимо дали искате да направите специален подарък на свой близък или желаете да зарадвате себе си за празниците, TP-Link има няколко предложения за Вас. Избрахме 7 от най-популярните TP-Link устройства сред нашите клиенти, които улесняват ежедневните ви задачи, а същевременно могат да Ви улеснят и в избора на подходящ подарък за празниците.

В наши дни не можем да си представим ежедневието без Интернет, а с напредващите технологии нашите желания и нужди се увеличават. Необходимостта да упражняваме контрол над дома си по всяко време, може да бъде посрещната с рутер, който позволява висококачествен достъп до Интернет по всяко време. А какво ще кажете за интелигентен контакт, с чиято помощ ще можете да управлявате уредите в дома Ви, дори когато сте далеч?

Deco M4 е изненадата в този топ 7

Устройството ще се появи тези дни на пазара и ще посрещне и най- взискателните потребности на потребителите. Ако ви е омръзнало картината на любимия Ви сериал да замръзва, или музиката, която слушате постоянно да прекъсва, то определено имате нужда от новата система Deco M4. TP-Link гарантира най-добрата безжична връзка във Вашия дом с елегантно и лесно за инсталиране устройство. Системата AC1200 е звездата на безжичните технологии в индустрията за този сезон, тъй като гарантира безпрецедентно качество на страхотна цена. Пакетът съдържа два модула, всеки от които с 2 гигабитови Ethernet порта (WAN / LAN auto-sensing) и поддържа до 100 едновременни свързани устройства с обхват до 260 кв.м. Deco M4 осигурява най-добрата 5GHz връзка, но и скорости до 1167 Mbps.

Deco M5, 2 pack

Безжичната двубандова Wi-Fi mesh система работи, за да създаде уникална безжична мрежа във вашия дом. Докато се движите в дома си, телефонът или таблетът Ви автоматично ще се свързват към mesh системата Deco M5, с най- бързите скорости и непрекъсната онлайн навигация. 2-та модула предлагат Wi-Fi покритие до 350 кв. Метра. Mesh  системата разполага с персонализирани настройки и функции за мрежова защита и интегрира TP-Link HomeCare с вграден антивирус, усъвършенстван родителски контрол и Quality of Service. Mesh технологията на TP-Link подобрява производителността и ускорява бързината по време на стрийминг, онлайн игри или изтегляне на файлове онлайн.

Deco M5 3 pack

Разполага с допълнителната мощност, предлагана от трите AC1300 модула за Wi-Fi връзка без прекъсвания и покрива площ до 510 кв.м. Пакетът Deco M5 3 е лесен за конфигуриране и предлага възможност за безжично свързване на до 100 устройства без да се засяга производителността на мрежата. Устройството е съвместимо с Amazon Alexa, което ще ви даде контрол над 3-те модула, използващи гласови команди. Проблемите с безопасността остават в миналото, защото Deco M5 разполага с усъвършенствани технологии за сигурност.

Archer C5

Двубандов рутер, идеален за геймъри и ентусиасти. Archer C5 предлага голямо безжично покритие и висока производителност на супер цена. Независимо дали искате да направите подарък или желаете да се поглезите в дома си с рутер ново AC поколение , TP-Link  Ви препоръчва двубандовата технология с безжични възможности до 1.2 Gbps – 300 Mbps на честотната лента от 2.4 GHz и 867 Mbps от 5 GHz. Получавате безпроблемен HD стрийминг, а онлайн игрите и другите приложения, които заемат голяма част от честотната лента сега ще работят без проблем. Маршрутизаторът предлага Gigabit връзки и се предлага с 4 външни антени с усъвършенствана технология, която повишава производителността и покритието за всяко свързано устройство.

Archer C6

Двубандов рутер с 5 Full Gigabit порта. Новото поколение технологии носят допълнителни предимства, като технологията MU-MIMO. Благодарение на нея, сега имате възможност да се радвате на комуникация с двойно повече едновременно свързани безжични терминали с максимална производителност. Archer C6 се вписва идеално в графата „перфектен подарък”, тъй като е с идеално съотношение цена – качество.

LB130

Това е крушката, която ще огрее с модерна светлина  стаята Ви. Предлага широка гама от цветове, в зависимост от околната среда или настроението, в което се намирате. Интелигентната крушка LB130 се свързва с Wi-Fi мрежата в дома ви и може да бъде управлявана отвсякъде от приложението Kasa с едно докосване на дисплея на телефона ви. Не е нужно да се притеснявате за консумацията на енергия, защото благодарение на технологията LED,  LB130 консумира до 80% по-малко от обикновената крушка: https://www.youtube.com/watch?v=bf_3eTQu9QY

HS110

Интелигентен Wi-Fi контакт, който ще се превърне в любимата Ви джаджа. Разполага с уникални функции и чрез приложението Kasa Ви позволява да управлявате свързаните към него устройства, дори когато сте на почивка. HS110 Ви дава възможност да анализирате потреблението на енергия в реално време и Ви помага да спестите пари само с натискането на един бутон._HS110.html

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари