VIVACOM подарява по 100 000 мегабайта на максимална скорост към мобилните си планове за първите три месеца

2
2260
Летните месеци ще са пълни с безкрайни интернет емоции. От 1 юни потребителите на VIVACOM, които сключат нов или преподпишат съществуващ договор за мобилни услуги, ще получат бонус. Той е от по 100 000 MB интернет на максимална скорост.

Допълнителните мегабайти са месечни и могат да се използват в рамките на първите три месеца от подписването на договора. Това означава, че клиентите на телекома, които изберат своя план, ще си подсигурят свободно сърфиране в мрежата за цяло лято. Гледане  на видеа от плажа, споделяне на всеки специален момент онлайн, видео разговори, работа от вилата, гейминг до превъртане на любимата игра – всичко е възможно със 100 000 мегабайта на разположение в 4G мрежата с най-добро покритие на населението.

Промоцията ще е валидна за всички планове за гласови услуги от SMART M+ до SMART XL+. Така и потребителите на по-достъпни тарифи като SMART M+ за 19,99 лв. на месец ще имат на разположение допълнителни 100 000 мегабайта за всеки от първите 3 месеца.

Бонус мегабайти ще получат и абонатите, които изберат някой от пакетите за мобилни данни от i-Traffic M+ до i-Traffic XXL+. Цените на тарифите варират от 16,99 лв. до 39,99 лв. на месец.

Атрактивното предложение за двете услуги важи както за частни, така и за бизнес клиенти, при сключване на нов или преподписване на съществуващ договор за две години.

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
0 Отговори на коментарите
2 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
2 Автори на коментарите
ЙорданИван Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Иван
Иван

Подарявайте ама вече май е късно. Вие се наср.хте с тази Ваша лакомия. Надигахте цените, а сега подарявате.

Йордан
Йордан

ДА АМА НЕ!! Вече втора седмица чакам да ми отстранят проблема с мрежата😋 Благодаря!?