VIVACOM предлага PlayStation 4 с подарък хитовата игра Uncharted 4: A Thief’s End

0
174

От ексклузивната промоция могат да се възползват абонатите на VIVACOM, заявили интерактивна телевизия и оптичен интернет

VIVACOM дава възможност на всички гейминг феновете да се сдобият с култовата конзола PlayStation 4 само за 24,90 лв. на месец за период от две години. Атрактивната цена важи при активиране на комбиниран пакет  за интерактивна телевизия и оптичен интернет. В допълнение към това, потребителите ще получат подарък от знаменитата поредица Uncharted,специално разработена от Naughty Dog, Inc.

Нашумялата игра за най-новото поколение игрални конзоли Uncharted 4: The Thief’s End печели симпатии на феновете по цял свят. Главният герой Нейтън Дрейк се завръща в едно прекрасно анимирано кинематографично приключение, изпълнено със забавни диалози, невероятни места и поредица от противници, с които се налага да се справи.

Благодарение на впечатляваща визуална реалност, потребителите могат да се въплътят в образа на Нейтън и да поемат на уникално околосветско приключение заедно с него, съпреживявайки предизвикателствата, пред които се изправя.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за