VMware и NVIDIA обявиха първите участници за технологичният преглед на NVIDIA GRID vGPU

0
47

Airbus Group, CH2MHILL и MetroHealth са сред  първите компании, които ще се присъединят към програмата за ранен достъп на VMware и NVIDIA за тестване на технологиятата за развитие на виртуални системи с подобрена производителност-  преди пускането и на пазара.

 

Клиентите, избрани да участват в програмата за ранен достъп, трябва да представят предварително  изготвен технологичен преглед на решението. Те работят с помоща на  най- добрите инженери на двете компании NVIDIA и VMware, и предоставят директна информация  за своите впечатления относно решението което ще повлияе драстично на бъдещите технологични продукти, обучението и различните видове услуги. Заинтересованите лица могат да се регистрират за програмата на www.nvidia.com/grid-vmware-vgpu.

 

NVIDIA GRID vGPU е технология, която цели да ускори развитието на виртуалните системи с висока производителност и прецизна графика с 2D и 3D приложения. В комбинация с  технологията VMware Horizon, подобрява  графичните приложения и използването на процесора, за да позволи прилагането на повече системи и приложения на един единствен сървър.

 

Наличност

Програмата е с ограничен достъп на компании от цял свят, които отговарят на определени изисквания, като едно от тях да са настоящ клиент на VMware Horizon и NVIDIA GRID. Допълнителни изисквания и повече информация са достъпни на интернет страницата на програмата.

 

По рано тази година на конференцията GPU Technology Conference , NVIDA и VMware обявиха своите намерения да си сътрудничат и да въведат технологията NVIDIA GRID vGPU в продуктите на VMware. Технологичен преглед на решението GRID vGPU в комбинация със VMware беше показан по време на конференцията VMworld в Сан Франциско.

 

Чрез този технологичен  преглед, ние очакваме да научим много полезна информация от самите организатори, относно това как можем да продължим да добавяме по-голяма стойност на решенията от висок клас. Участниците в програмата имат уникалната възможност да бъдат  част от процеса на разработване на уникално решение, което  ще им даде предимство  и конкурентна преднина „, каза Ерик Фреберг, вицепрезидент на отдела по продуктов маркетинг- End-User Computing във  VMware. „Това съвместно решение обещава да предостави на клиентите висока производителност за сложни и интензивни графични приложения.“

 

“Глобалното производството , дизайна и инженерната работа поставят на  тест технологията vGPU в VMware Horizon, чрез най-сложните приложения и модели и то без да се прави компромис с графиката“, заяви Джеф Браун, вицепрезидент и генерален мениджър на отдела Професионална  визуализация и дизайн на NVIDIA . “ Първоначалната реакция е зашеметяваща  и ние ще продължим да работим с VMware, за да помогнем на предприятията да подобрят производителността и оптимизират управлението на техните хардуерни ресурси.”

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари