fbpx
6.4 C
София

Vodafone поверява своите бизнес решения на SAP HANA

Най-четени

Vodafone избира HANA като най-доброто решение за ускоряване на корпоративните бизнес процеси и подобряване на отчетната дейност и работата на приложенията. През януари 2015 г. Vodafone стартира началния етап на въвеждането на SAP BW върху HANA. През 2013 г. и 2014 г. компанията внедрява Month End Close and Asset Accelerator и T&E Fraud Management on HANA. За Vodafone HANA дава възможност за реализиране на нови сценарии и приложения, които не са били възможни преди.

Договорът със SAP, подписан в края на 2014 г., включва лицензи за SAP HANA Enterprise Edition и SAP HANA Limited Runtime Edition (за BusinessSuite) за различни бизнес случаи в работата на Vodafone Group Services. Непосредствените планове са моментално и разширено внедряване на BW, базирано на HANA, актуализиране и прехвърляне на платформата Vodafone Shared Service Centre’s SAP CRM 7 от Oracle върху HANA и допълнително внедряване на SAP Fraud Management в HANA и партньорски приложения на HANA.

Vodafone е дългогодишен клиент на SAP и използва SAP ERP системи за реализиране на своите основни бизнес функции. Като голяма и глобалната телекомуникационна компания, ежедневието на Vodafone включва изключително сложни технически процеси, 100 000 потребители на една единствена инстанция на SAP и основна SAP ERP база данни от 50 терабайта. Сложността, персонализирането и обемът на данни, до който се осъществява достъп през базата данни водят до забавяне на процесите, което от своя страна води до отрицателни последици.

Тъй като използва SAP в продължение на няколко години, Vodafone реализира бързо внедряване и веднага отчита позитивния ефект от SAP и платформата HANA. Със SAP HANA Vodafone има възможност за изграждане на приложения, които работят на базата на бизнес логика, логиката за управление и база данни, с безпрецедентна производителност. Платформата HANA играе ключова роля в бъдещите цели за развитие на Vodafone и е основен двигател за опростяване.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини