fbpx
13.8 C
София

WiMax мобилен интернет без дългосрочен договор от Макс

Най-четени

Телекомуникационният оператор Макс обявява нови ексклузивни планове за WiMax мобилен интернет, без обвързване с дългосрочен договор. Тарифите са с едномесечно предизвестие за прекратяване по всяко време и влизат в сила от 1-ви ноември, включват неограничен трафик с 40 GB или 300 GB на месец на максимална скорост, в зависимост от избрания план. Едно от най-атрактивните предложения е високоскоростен мобилен интернет с USB модем с атрактивна месечна такса от 17,90 лева с ДДС на месец. Макс пуска общо 4 нови WiMax услуги за високоскоростен мобилен интернет, в зависимост от устройствата за достъп: USB модем, мобилен WiFi рутер или десктоп рутер.

Новите планове заменят всички съществуващи WiMax абонаменти. Потребителите ще могат да усетят свободата и възможностите, които предоставя високоскоростния мобилен интернет. Те ще заплащат WiMax услугите месец за месец и могат да прекратят договора по всяко време, само с едномесечно предизвестие и без неустойки.

„Новите ни WiMax предложения предлагат гъвкавостта на краткосрочен договор, заедно с високата добавена стойност и удобство на дългосрочен. Хората получават качествена услуга на много конкурентна цена и свободата да променят своите планове, ако се нуждаят от това“, коментира изпълнителният директор на Макс Питър Ковел. „Много хора се чудят на какво се равняват 40 GB трафик месечно. С такъв трафик например един потребител може да гледа 140 часа HD видео онлайн, да слуша до 8000 песни онлайн или да браузва около 80 000 снимки“ – добавя г-н Ковел.

Услугите на Mакс могат да бъдат поръчани през сайта на компанията www.maxtelecom.bg, чрез позвъняване на 0999 111 или в търговските обекти на компанията.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини