Prestigio Power Bank – достъпна преносима зарядна станция

0
201

Prestigio Power Bank – това е нова и достъпна преносима зарядна станция, която може да се превърне в един истински и незаменим приятел за туристите, бизнесмените и всички, които водят активен начин на живот.

Говорите по телефона, слушате музика, правите снимки, гледате видеоклипове – с Prestigio Power Banks не е нужно да се притеснявате, че ще ви се изхаби батерията на мобилното устройство. Вече можете да използвате мобилната си джаджа навсякъде и толкова дълго, колкото искате, с този нов източник на електроенергия. Компактният размер на зарядната станция ще Ви позволи да я носите в чантата, джоба и където на вас ви е удобно.

Power Bank е зарядна станция с голям капацитет, с помощта на която вие можете да зареждате всичките си мобилни устройства – телефони, флаш-плейъри, таблети и т.н. Prestigio Power Bank Station е съвместима с почти всички съвременни мобилни телефони и може да зарежда до две устройства едновременно. С помощта на Power Bank вие решавате проблема си със зареждането на батериите в мобилните Ви устройства, когато се намирате далеч от стационарните източници на електроенергия. Работете пътувайки и не се притеснявайте за състоянието на акумулаторната батерия. Сега тя вече ще може да обслужва нуждите на вашето мобилно устройство, а вие ще работите на спокойствие, без излишни притеснения.

Дизайн

Универсалното мобилно зарядно устройство има здрав корпус за безопасна употреба, а заострените му странични краища придават стил и впечатление за тънкост. Корпусът на Prestigio Power Bank е изработен от алуминий, което осигурява лекота и компактност – можете да носите устройството в портфейла си, чантата или джоба дори. Металният корпус е устойчив на различни физически натоварвания, като пази хардуерната част на джаджата непокътната.

Техническа част

Мобилната станция за зареждане на акумулаторни батерии Prestigio Power Bank се предлага в два модела – PCB1040BK и PCB1080BK. Първият е с размери на корпуса от 105 x 72 x 13мм и тежи 109,7 грама, а вторият е с размери от 105 x 72 x 20мм. Както казахме и по-горе, Power Bank може да зарежда две устройства едновременно, за което тук са предвидени по два USB-изхода на модел, чийто параметри са еднакви и за двете устройства, като на първия изход получаваме 5V-500mA, а на втория – 5V-1200mA. Тук трябва да обърнем внимание, че вторият изход е предназначен за зареждането на таблети и устройства с по-мощни батерии, а първият изход е идеален за зареждането на мобилни телефони, смартфони и на устройства с по-малки капацитети на батериите. Вграденият акумулатор в електроенергийната станция е с 500 зарядно-разрядни цикъла, което се отнася и за двата модела. Времето за зареждане в PCB1040BK е 4 часа, а за модела PCB1080BK – 8 часа. Разбира се, тъй като Prestigio Power Bank е предназначен за зареждане на мобилни устройства, той е предвиден и за работа в различни атмосферни условия, като работният му диапазон е от 0° до -40°, а капацитетите на вградените акумулаторни батерии са съответно 4000 мАч и 8000 мАч за моделите PCB1040BK и PCB1080BK.

Както може би Ви прави впечатление, моделът PCB1080BK е със 7 мм по-дебел от PCB1040BK, но това е неизбежно, тъй като в първия случай батерията е с двойно по-голям капацитет, а от тук вече идва и разликата в теглото между двете устройства – първото тежи 270гр., а второто 109.7гр. Важно е също да обърнем внимание, че и при двата модела, вградените акумулаторни батерии са литиево-полимерни. Характерното за този вид батерии е, че те за две години употреба губят само около 20% от капацитета си и могат да се зареждат по всяко време, без да е необходимо цялостното им разреждане, както е в по-старите технологии на изработване на батериите. Литиево-полимерната технология дава на батерията свойства към по-ниско саморазреждане, устойчивост към температурни колебания, към отсъствие на “ефекта на паметта“ и към по-малък спад на напрежението по време на разреждане.

Разбира се, за да можете да прецените какъв е остатъчния заряд на батерията в Prestigio Power Bank е предвиден специалния индикатор, който показва не само до каква степен се е заредила батерията, но и текущото ниво на заряда.

В комплект с Prestigio Power Bank получавате Micro USB кабел, захранващ DC 2.5 мм кабел, преходник Micro USB към Mini USB, ръководство за употреба и 1 година международна гаранция за качество.

Изпитайте комфорта от употребата на Prestigio Power Bank

Непрекъснатото усъвършенстване на стандартите за комфортен живот допринася за появата на пазара на все повече и повече мобилни електронни устройства: телефони, таблети, цифрови фотоапарати, видео рекордери и т.н.

На почивка или бизнес пътувания, мобилните устройства се използват все по-активно, от което идва и нуждата да се помисли за тяхното снабдяване с допълнителна електроенергия. Ето тук на помощ идва Prestigio Power Bank, който ще се превърне в незаменим спътник и ще Ви позволи да се отпуснете, да се чувствате спокойни и по-уверени.

Цените за моделите PBC01040BK и PBC01080BK са съответно 69 лв. и 99 лв.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари