Новите перални на LG – по-бързи и икономични от всякога

2
2035

В забързания свят, в който живеем, все говорим за скорост. Скоростни автомобили, скоростни влакове, скоростен интернет. Все бързаме, защото времето ни притиска и не ни остава почти никакво за важните неща. Домакинските задължения изсмукват и последните свободни минути, които имаме и така се завъртаме в един порочен кръг, в който скоростта е повече от необходима. След като са измислени толкова много „бързи” решения за транспорт, храна и какво ли още не, се питаме възможно ли е да съществуват и скоростни перални?

Оказва се, че наистина съществуват и „бързи” перални. Решихме да тестваме два уреда на LG – 9KG/6KG Eco Hybrid Пералня със Сушилня, TrueSteam™ и 6 Motion DD, модел FH4A8FDH2N и 8KG/5KG Eco Hybrid Пералня със Сушилня, TrueSteam™ и 6 Motion DD, модел FH4U2TDH1N, за да разберем възможно ли е една пералня да спести от ценното ни време.

Останахме приятно изненадани, когато разбрахме, че тези два еко-хибридни уреда могат да изперат и изсушат дрехите ни само за 49 минути. Освен, че уредите се справиха толкова скоростно с прането, накрая дрехите бяха без нито една гънка, с приятен аромат и без свиване. Това се дължи на мотора 6 Motion Direct Drive, който използва комбинация от шест различни предварително зададени програми, които осигуряват индивидуално изпиране за различни видове дрехи. Тази иновативна технология помага за изпиране с по-малко намачквания без да вреди на дрехите по какъвто и да е начин.

Друга характеристика, която ни впечатли е ниския шум и вибрация, с които сме свикнали когато става на въпрос за перални машини. Благодарение на мотора Inverter Direct Drive, пералните от LG работят доста тихо и леко. Поради добрата си изработка мотора печели доверието на компанията и получава невероятната 10-годишна гаранция.

Определено не можем да не споменем страхотната функция за „умна” свързаност, която ни предлага възможността от телефона да теглим нови програми на пералнята си. Това е възможно благодарение на технологията за комуникация Near Field Communication (NFC), която освен, че позволява на потребителя да свърже смартфона с пералнята си, също така е използвана и при Smart Diagnosis™ функцията, която помага на потребителите бързо и ефикасно да отстранят почти всяка малка неизправност преди да се е превърнала в сериозен проблем.

Еко-хибридните перални на LG имат и внедрена TrueSteam™ технология, която помага за елиминирането на алергените и остатъчния перилен препарат – всички, от които се свързват с дихателни и кожни заболявания. Също така се характеризира и с функциите Steam Refresh (Освежаване с пара), Steam Softener (Омекотяване с пара) и Allergy Care (Грижа при алергии). Steam Refresh използва пара вместо вода, за да улесни дълбокото почистване. Функцията предоставя възможността за премахване на гънките и миризмите от дрехите само за 20 минути. Функцията Steam Softener отговаря на притесненията на потребителите, свързани с конвенционалните омекотители на химична основа – тя е безопасна и ефективна тяхна алтернатива.

Всичко това ни кара да твърдим, че определено новите перални на LG решават проблемите с липса на свободно време, тъй като скоростта, с която работят, въпреки множеството функции и грижа за дрехите, е впечатляваща.

КЛЮЧОВИ СПЕЦИФИКАЦИИ НА ДВАТА ТЕСТОВИ МОДЕЛА:

9KG/6KG Eco Hybrid Пералня със Сушилня, TRUESTEAM™ и 6 Motion DD, модел FH4A8FDH2N

•  9/6 кг капацитет на пране/сушене

•  1400 RPM

•  Eco Hybrid 2.0 технология

•  Клас A енергийна ефективност

•  Инверторен Direct Drive мотор (10-годишна гаранция)

•  True SteamTM технология

•  NFC технология

•  Голям сензорен контролен панел

•  Изчистен, минималистичен дизайн

8KG/5KG Eco Hybrid Пералня със Сушилня, TrueSteam™ и 6 Motion DD, модел FH4U2TDH1N

•  8/5 кг капацитет на пране/сушене

•  1400 RPM

•  Eco Hybrid 2.0 технология

•  Клас A енергийна ефективност

•  Инверторен Direct Drive мотор (10-годишна гаранция)

•  True SteamTM технология

•  NFC технология

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари