Какво да правим, ако iPhone не се включва: ревю на Wondershare Dr. fone-repair

35
1409

Днес мобилните устройства като таблетите и смартфоните сякаш са станали част от телата ни. С тяхна помощ може да направим ужасно много неща: да напишем текстово съобщение, да позвъним, да нагласим алармата, да позвъним, да намерим най-подходящия маршрут, да се свържем с приятелите си в социалните мрежи и това са само някои от функциите на тези мобилни устройства. Днес е почти невъзможно да се живее без тях. Едно от най-лошите неща, което може да ни случи, e системите, управляващи тези устройства, да престанат да работят, след което, образно казано, оставате като без ръце. Именно в подобни случаи помага програмата Dr.Fone-Repair (iOS System Recovery) на популярната компания Wondershare. Това е софтуерен инструмент, предназначен за възстановяване нормалната работа на iOS устройствата.

Навярно ще е интересно да разберете какви са преимуществата на тази програма пред другите инструменти за възстановяване на системата. Wondershare Dr.Fone-Repair решава голям брой проблеми на вашите iPad и iPhone, включително цикличното рестартиране при включване, появата на черен екран, излизането на режима за възстановяване и показването на белия логотип на Apple. Всичко това се прави с гаранция, че нито една част от записаната в смартфона информация, няма да бъде изгубена. Обърнете внимание, че тази програма поддържа най-различни iOS устройства, както е показано по-долу:

 • Pad – iPad, iPad pro, iPad mini and iPad Air
 • iPhone – iPhone 7, iPhone 7 plus, iPhone 8, iPhone 8 plus, iPhone X, iPhone 4, iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 plus, iPhone 6s, iPhone 6s plus and iPhone SE
 • iPod Touch – iPod touch 4, iPod touch 5.

Що се отнася до системните изисквания, те са следните:

 • Операционни системи: Windows 10/8.1/8/7/Vista/XP; Mac 10.14 (macOS Mojave), Mac OS X 10.13 (High Sierra), 10.12(macOS Sierra), 10.11(El Capitan), 10.10 (Yosemite), 10.9 (Mavericks), or 10.8
 • Процесор: тактова честота над 1 GHz, независимо дали е 32 или 64-битов
 • Оперативна памет: над 256 MB, препоръчва се 1 GB
 • Дисково пространство: над 200 MB

Функции и особености на Wondershare Dr. fone-repair

Когато се сблъскат с проблем, като например бялото лого на Apple или ако телефонът е замръзнал при възстановяването, потребителите обикновено се обръщат към iTunes. Но това е възможно, само ако сте си правили резервно копие. А ако не сте – имате голям проблем. Но не е необходимо да се притеснявате, понеже съществува инструмента dr. fone-repair на Wondershare, който се справя с подобни проблеми и връща нормалното състояние на мобилното устройство. Важното е, че всичко може да се извърши самостоятелно, като системата се възстановява само за няколко минути.

Ето някои от проблемите, с които Wondershare Dr. fone-Repair (iOS System Recovery) може да се справи:

 • iPhone или iPad непрекъснато се рестартират
 • В iPhone или iPad се е зациклило логото на Apple
 • iPhone или iPad изглеждат като замразени и не реагират на нищо
 • iPhone или iPad са останали в режим на възстановяване
 • iPhone или iPad показват белия екран на смъртта
 • iPhone или iPad не искат да се отключват и/или заключват
 • iPhone или iPad в iPhone DFU режим
 • iPhone или iPad с червен, черен или син екран

При процеса на възстановяване не се губят данни

Възстановяването на системата е деликатен процес, който може да да доведе до загубата на огромни количества данни, ако например се използва метода с iTunes. Но при dr. fone-recovery няма загуба на каквито и да било данни. За да възстановите системата си с помощта на този софтуер е необходимо да се направят само няколко клика и системата ще започне да работи отново.

Когато използвате този софтуер, можете да сте сигурни, че само вие имате достъп до данните и профила си. Wondershare dr. fone-repair има съвсем приятелски интерфейс, който за нула време ще възстанови всичко.

Как да оправим iPhone с бял екран на смъртта с помощта на Wondershare dr. fone-repair

Както казахме по-горе, процесът на възстановяване е доста особен. Нека да се спрем на оправянето на iPhone, показващ iPhone черен екран – проблемът, при който устройството спира да работи и показва единствено бял екран. Това е често срещан проблем и много фенове на Apple са се сблъсквали с него. Какво предизвиква това състояние на устройството?

Първата възможна причина за възникването на белия екран на смъртта може да е неуспешната актуализация на софтуера. Втората основна причина е опитът за джейлбрейк, при който този процес се е провалил. Трето, това може да е хардуерен проблем, ако например устройството е изпуснато от високо върху твърда повърхност. И накрая, белят екран може да се появи от отслабнала акумулаторна батерия. Понякога, когато нивото на батерията е ниско, някои функции на операционната система спират да работят и се появява белия екран.

Както обикновено, първата стъпка със справянето на проблема е да изтеглите и инсталирате Wondershare dr. fone-repair, да стартирате програмата и да свържете устройството с компютъра. На излезлият основен програмен прозорец кликнете върху repair. Когато устройството бъде открито, натиснете start. Третата стъпка е да изберете download, за да започне фиксирането. При тази стъпка се изтегля най-новия фърмуер. Изчакайте докато файлът се изтегли. Това може да стане и ръчно – можете да импортирате най-новия фърмуер, който съответства на вашето устройство, преди да кликнете върху select.

След като изтегли най-новия фърмуер, dr. fone-repair ще започне процеса на възстановяване и след десетина минути телефонът ви ще заработи. Това са няколкото съвсем лесни стъпки за възстановяване работата на iPhone. Те са същите и при други проблеми с iOS. Многобройните тестове на тази функция показват че процесът е бърз и всичко става само за няколко минути. Няма загуба на снимки, съобщения, клипове и каквито и да било данни. Софтуерният продукт Wondershare dr. fone-repair е наистина едно от най-добрите решения за справяне с подобни проблеми.

Предимства и недостатъци

Предимства

 • По време на възстановяването на iOS устройството няма загуба на данни
 • Интерфейсът е интуитивен и програмата е лесна за използване дори и от съвсем начинаещите
 • Поддържа се всякакви iOS устройства
 • Оправя почти всички проблеми с iOS

Недостатъци

 • Пълната версия изглежда малко скъпа, но си струва, като се има предвид какво може да прави

Заключение

Приложението Wondershare dr.fone-repair (iOS system recovery) се откроява сред другите програми от подобен род. Този софтуерен инструмент е перфектното решение за възстановяване на едно iOS устройство без загуба на данни. Не се колебайте да го изтеглите, ако смартфонът или таблетът ви с iOS имат проблеми.

Предлагат се две версии на Wondershare dr.fone-repair:

Едногодишният лиценз за Wondershare dr. fone-repair се предлага при цена $59.95 (един компютър и до пет мобилни устройства). Версията с неограничено време на лиценза струва $69,95 (също 1 PC и от 1 до 5 мобилни устройства).

35
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
8 Коментари
27 Отговори на коментарите
17 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
17 Автори на коментарите
Сульо ПулевПалустиниецХристоАнгелМарински Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
то е ясно какво
то е ясно какво

Изхвърлете iShit-а на бклука и си купете наистина марков и работещ телефон – Xiaomi или Huawei.

Есмералд
Есмералд

И да работи Ishit – a, въпрос на време е да спре. Така че в коша, с каквото и да го смените, ще е далеч по-добре и по-изгодно. Но, от друга страна е много лесно да се работи с него :
https://nova.bg/news/view/2019/04/26/248566/%D1%88%D0%B8%D0%BC%D0%BF%D0%B0%D0%BD%D0%B7%D0%B5-%D1%81%D0%B5-%D0%BD%D0%B0%D1%83%D1%87%D0%B8-%Dз
Разбирам, защо е толкова предпочитан…. 😀😀😀

Капитализъм
Капитализъм

CFO на Хуауей ползва Епъл продукти, защо ли?

Не, аз не искам тоталитарен Китай да има моите данни, не искам Гугъл да събира данните ми за да ги ползва за реклама, не искам разработчици за Лайндроид да ползват данните ми въпреки настройките в ОС.

Да, предпочитам да платя повече пари в името на сигурността.

Всички лайно-хейтъри, които се фокусират върху разходната част, а не върху приходната част са обречени да плащат индиректно много повече. Това е икономически доказано.

ха-ха-ха
ха-ха-ха

Нзобил се с тъпи рекламни лафове като пате с лайна 🙂 Абе, умрял хуйо, нагризаните ябълки нямат нито един собствен завод! Това, което получаваш за парите си, като купуваш iShit, е 100% китайско производство. Плюс 300% надценка от еврейските МОШЕници, които го брандират и ти го продават като „уникален американски продукт“. Що се отнася до следенето и събирането на лични данни – за Android поне има някакъв контрол. Google отнася глоби и постепенно дава избор на потребителите си, макар и неохотно. Докато iShit-а праща на собствениците на марката абсолютно всичко – контакти, разговори, SMS-и, геолокация във всеки един момент… И… Виж още »

Ами не знам
Ами не знам

Вярно е че финансовия директор ползва продуктите на Епъл като основни. И аз се чудя защо. Това става видно от ареста. Горният пост говори за това къде се произвежда, а не кой задава какво да СЕМ произвежда. Това, че Пенка реди кренвирши с месо, не значи че Пенка решава какви да са кренвиршите. Не бих ползвал Хуауей, просто твърде много скандали със сигурността. Нямам доверие, не виждате ли какво става в Китай? И какво общо има Епъл с евреите? Има ли въобще някакви евреи в ръководните постове? Звучи ми на руска конспирация, просто не в сериозно. Защо трябва да се… Виж още »

Ами не знам
Ами не знам

“геолокация във всеки един момент…” Руска лъжа, ако си ползвал Епъл ше знаеш, че техния контрол над privacy-то е доста по-строг от на андроид и никое приложение не може да го заобиколи. Може да си купиш прихващат на радиовълни и да тестваш ако искаш. Взимай си рублите и маро в Москва, товариш. Поне си проверявайте фактологията и не цитирайте точни факти, които са срещу тезите ви. Руски мужици, в Москва всеки втори има АйФон, отиди и виж, ама сигурно си клошар и дори не знаеш и грам. Знам кога ше се отървем от Вас. Когато Москва фалира и спрат да… Виж още »

assa
assa

Ето го поредния пример за тъп Ishit потребител, в единия пост реве, че е Великден, да не се обиждаме, 2 минути по-късно ръси обиди и глупости за Русия(Ама разбира се, кой да му е виновен? Когато става въпрос за китайска и американска марка разбира се, че Русия е проблема). Да не споменаваме, че скоро имаше скандал, как досега приложенията са заобикаляли защити на говнофона и са сабирали данни и чак сега са почнали да затварят дупките. Абе то говно-ползвателите казват само това, което им отърва.

Капитализъм
Капитализъм

“заобикаляли защити на говнофона” Няма такова нещо, заобикалянето на геолокацията е в Андроид, не в АЙфон. Вземи си провери информацията. Ако говориш за събирането на данни от интеракциите с екрана, това не беше дупка. Аз лични ползвам CRO за мое приложение също, съвсем свободно и да – има го и за Андроид и това е стандартна практика. Разликата е, че Епъл почнаха да удрят подобни приложения, докато в Андроид екосистемата е пълно с тях и никой не се интересува от това. Пак казвам, телеметрията на интеракциите има напълно легитимни потребности за CRO. Колкото до АйФон, това е марка на open… Виж още »

СССР
СССР

Е, как? Ти не знаеш ли, че на соростутките по подразбиране за всичко е им виновна Русия и особено Путин? 🙂 🙂 🙂

Если снова был теракт? – Это Путин виноват!
Вас гроза в пути застала? – То рука Кремля достала.
Холод, ветер, снегопад? – Снова Путин виноват.
Сносит крышу ураганом? – Это Путин мстит баранам.
Шторм, цунами, наводненье? – Это Путин, без сомненья!
Ливень, оползень, циклон? – Виноват, конечно, Он!
Сель, лавина, камнепад? – Ясно: Путин виноват!
Смерч, тайфун, землетрясенье? – Нет от Путина спасенья!

Ами като не знаеш, по-добре мълчи!
Ами като не знаеш, по-добре мълчи!

Не си ли чувал поне, че е по-добре да мълчиш и всички да подозират, че си глупав, отколкото да си отвориш устата и да разсееш всякакви съмнения? 🙂 Конкретно за геолокацията: съвсем скоро един айшитаджия ми се правеше на много отворен в един форум за кучета, разчитайки, че е анонимен. Само че беше публикувал няколко снимки на кучето си у тях. А скапаният iShit със „строгото privacy“ по подразбиране записва в EXIF данните на всяка снимка GPS координатите на мястото, където е направена! Само копирах координатите, въведох ги в Google Street View, усредних стойностите от няколко снимки и определих в… Виж още »

Капитализъм
Капитализъм

“EXIF данните на всяка снимка GPS координатите”, това е настройка и не е дупка. Ако искаш можеш да изключиш геолокацията да се записва в снимките. Това е мега елементарно. И в Андроид го има, само че разликата е, че Гугъл ползва вратички за да се сдобие с тази информация.ш, а Епъл – не. В приложенията на андроид има опция за дебъгинг, с която рязработчиците научават локацията на потребителите. Подобно нешо е немислимо да се направи в iOS и App Store-а. Агресията ти е причина да си неуспял в живота. Не бих наел емоционален човек като теб, който не може да… Виж още »

Социализъм
Социализъм

Да, записа на GPS координатите в EXIF данните е настройка. Само че в iShит-овете е включена по подразбиране, а над 95% от потребителите дори не знаят за съществуването и. Докато в Android е изключена и можеш да я включиш само ако прецениш, че имаш нужда от нея. Опцията за дебъг също е изключена по подразбиране в Android. И включването и не е толкова лесно за обикновения потребител. Докато нагризаните ябълки са пословични с желанието си да контролират цялата информация, която потребителят има в телефона си. Затова не можеш да включиш един iShit към USB порта и да видиш паметта му… Виж още »

Bipo
Bipo

Тоя на снимката как се е хванал за главата от нерви чи айшита не се вклучвал 🙂

Капитализъм
Капитализъм

Покажи твоята да видим един изкъртен русофилистик, който мисли, че обидите ше променят реалността. Алтернативните факти и алтернативната ви реалност съществува само виртуално. Епъл са големи, а ти си абсолютно никой.

ime
ime

Сигурно всяка вечер като си лягаш гледаш под леглото дали случайно Путин не се е скрил там да те следи.

Капитализъм
Капитализъм

Няма нужда да го правя, пускам си телевизора и виждам селянина от Банкя да се гърчи пред руските си господари, които цакат Българина в ужасно скъп газ и държат близо 1/3 от икономиката на държавата ни. Ние се намираме под фактическо московско робство, но на социалистическата рая не им пука. Корумпирани рубловладелци ви изнасилват ежедневно, а вие овци траете.

да си дойдем на думата
да си дойдем на думата

Заплатата на тоалетния хигиенист стига да си плати наема и да се храни в МакДоналд’с, но не и за бЕло… Затова трябва да се заработва допълнително от НПО-то на чичко Сорос, което плаща директно в „соли за вана“ 😀 Я обясни сега как злият Путин е виновен за ниските доходи на българите, щото не позволява на Тиквата и ГРОБ-арите му да гласуват една минимална заплата от €1000. И да принудят фирмаджиите да плащат нормално на служителите си, вместо да почиват всяка година на Хаваите и да карат лимузини и джипове, всеки един от които струва повече, отколкото плащат на всичките… Виж още »

Капитализъм
Капитализъм

Предприятието с най-голям приход в България – Лукойл плаща 0 лв данък в БГ, защото я изпомпва навън. Ценообразуващите горива, газ и електроенергия са свързани почти изцяло с Москва и Кремъл. Вземи гледай интервюта дори с руските социалистически възпитаници като преподавателя Жан Виденов, който е заклет русофил и го признава това. АЕЦ Белене и Южен Поток бяха корупционни руски проекти, в които едрите капитали зад ГЕРБ бяха готови да се обогатят с МИЛИАРДИ в името на това дълговете да се платят от следващите поколения на изкъртена България. Ниската ефективност, прозиводителност, креативност и липсата на стопанска инциатива е, защото вече 30… Виж още »

да си дойдем на думата
да си дойдем на думата

Въй, колко много опорни точки в един пост! Ако продължаваш така, в края на седмицата ще получиш премия – в НПО-то ще ти дадат от прахчета с 10%, а не с 5% активна съставка 🙂 😀

Капитализъм
Капитализъм

Единственото НПО, с което съм имал допир е такова, което прави Български фолклорни възстановки и единствените взимане-давания бяха от моя страна към тяхната благородна кауза. Това, което цитирах е фактология и за разлика от ГРУ пропагандата, тя е доказуема.

Фалшивите интерент страници с фалшиви дезинформационни кампании, фалшивите руски дезинформационни тролски профили ще бъдат премахнати и окончателно ще се потърси отговорност за тях. След като се премахнат, такива зомбирани путиноиди като вас ще трябва да си търсят друго оправдание защо Русия е бедна, гладуваща, но въоръжена и постоянно виждаща враг.

Социализъм
Социализъм

Какъв изискан начин да кажеш, че си ходил на чалготека и си оставил там някой лев… 😀 А за отговорността – ще бъде потърсена, не се притеснявай. Още малко ще потърпи изстрадалият ни народ, след това ще направим един референдум като в Крим – за излизане от евр(оГ)ейския съюз и НАТО, където никой не ни е питал искаме ли да влизаме. След което ще издирим една по една продажните гниди като теб, ще ви зачислим по една кирка и по една лопата и ще ви пратим да чукате камъни и да полагате асфалт до края на живота си. Да видиш… Виж още »

Социализъм
Социализъм

Моето момче, знаеш ли на каква цена продава бензина Лукойл? ОСЕМДЕСЕТ И ДВЕ СТОТИНКИ за литър А95! Всичко над тази цена е ДДС, акцизи, въглеродни квоти и печалба на прекупвачите по веригата, докато ситгне до над 2 лева при клиента! Едните добиват петрол, траспортират го на хиляди километри, рафинират го, произвеждат гориво и продават на 80 ст. Другите си барат мекия и им слагат 150% надценка. И после – производителят виновен за високите цени! Относно АЕЦ „Белене“ – това беше последният шанс на България да стане енергонезависима. Само че подобни планове бъркат дълбого в гъзЪ на американците, които си присвоиха… Виж още »

Алоу
Алоу

Абе, момче, като не знаеш не пиши. Акцизът, който в БГ е толкова нисък за да излезе крайната цена поносима удря по Българското здравеопазване и образование, защото там отиват парите от алциза. Заради руснаците сме принудени да имаме нисък акциз и тия пари да не стигат. Защото първичната цена е висока, ние плащаме най-високия газ от твоите “братушки”. АЕЦ Белене е проект, който ще се изплаша 20-30 години напред без ясни параметри. Ако искаш са пробваш децата си за да може след 30 години да са ви “независими”, ползващи руско гориво вашите болшевишки мокри мечти, то аз ти купувам личен… Виж още »

до Алоу
до Алоу

За твоя информация – парите както от акциза, така и от ДДС-то отиват на две места: една част – за изхранване на непрекъснато увеличаващата се паразитна популация от мангали; втора част – в джобовете на членовете на правителството и навързаните с тях като свински черва фирми, фирмички, подизпълнители и консултанти… За АЕЦ-а – вариантите са два: или произвеждаш ток и си на печалба, или го внасяш и си на загуба. Ако не бяха братушките да ни построят АЕЦ „Козлодуй“, сега ток щяхме да имаме по час-два на денонощие! Или цената му щеше да е такава, че ти сам да решиш… Виж още »

до Алоу
до Алоу

За твоя информация – парите както от акциза, така и от ДДС-то отиват на две места: една част – за изхранване на непрекъснато увеличаващата се паразитна популация от мангали; втора част – в джобовете на членовете на правителството и навързаните с тях като свински черва фирми, фирмички, подизпълнители и консултанти… За АЕЦ-а – вариантите са два: или произвеждаш ток и си на печалба, или го внасяш и си на загуба. Ако не бяха братушките да ни построят АЕЦ „Козлодуй“, сега ток щяхме да имаме по час-два на денонощие! Или цената му щеше да е такава, че ти сам да решиш… Виж още »

Русия
Русия

Ако смяташ, че Русия е по-добре защо тогава не отидеш там? Виждал си в само на снимка. По всички показатели е по-зле от България, а да не говорим за ЕС. Заплати, стандарт на живот, корупция, ислямизация, демографски срив, смъртност, продължителност на живот и т.н.

Ало-берач
Ало-берач

Не ми дреме за спора iosandroid, но да се говори, че Лукойл не плаща данъци е проява на катастрофална глупост! Лукойл е най-големият платец на акциз в страната! След това е един от основните донори на НОИ! На трето място е лидер в обемите на местните данъци! За ддс даже няма смисъл да споменавам! От къде изпълзя тая дивотия, че рафинерията не плаща данъци – това е пълна енигма. Но по-важното е че е пълна лъжа.

toto
toto

За данък печалба става въпрос, не за данък смет…

Ало-берач
Ало-берач

Данък печалба няма, данък смет също няма! А и бюджетите на съвременните либерални икономики се пълнят основно от косвени, а не от преки данъци. Но нали българина е многознайко, и все трее да се изкаже компетентно по всички въпроси… Като държите на точните категории, поне им научете имената. Или не си подкрепяйте неверните тези, с неверни аргументи.

Леле
Леле

Лукой не плаша данък печалба, собствеността е заплатена през различни международни схеми и с легални финансови инструменти прави така, че да не плаща данък печалба. Законно и неморално, имаме право на оценка или и това не ни давате да направим в своята собствена държава?

Марински
Марински

„Какво да правим, ако iPhone не се включва:“ Да си купим хубав телефон с Андроид например 😀

Ангел
Ангел

Опала една рекламка. 100 пъти е повторено, че няма загуба на данни. Много ясно, че няма да има дори и без ползване на приложението – телефона си прави цялостен автоматичен бекъп в iCloud и всичко се възстановява при евентуален срив/преинсталация без загуби дори и на настройки, пароли, тапети на екрана – всичко. „пoĸaзвaщ іРhоnе чepeн eĸpaн – пpoблeмът, пpи ĸoйтo ycтpoйcтвoтo cпиpa дa paбoти и пoĸaзвa eдинcтвeнo бял eĸpaн. Toвa e чecтo cpeщaн пpoблeм и мнoгo фeнoвe нa Аррlе ca ce cблъcĸвaли c нeгo.“ – често срещан проблем, с който не съм се сблъсквал нито веднъж от 2009та година насам… Виж още »

Христо
Христо

В земята и в коша и се редиж за банички!!!

Палустиниец
Палустиниец

Ами какво, взимаме си Хуавей разбира се

Сульо Пулев
Сульо Пулев

Когато Айшита угасне, викате дежурния валяк на пътното и го давате да го мине валяк. След това си купувате нещо нормално на нормална цена…